Cum va fi vremea în septembrie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cum va fi vremea în septembrie
Vremea 31 August 2018 / 15:27 1781 accesări 0 comentarii

ANM a elaborat prognoza meteo pentru luna septembrie. Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată

Săptămâna 3 - 10 septembrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în general peste norma climatologică asăptămânii în cea mai mare parte a țării, local mai ridicate în nord-vest, centruși est.

Regimul pluviometric va fi excedentar în vestulși sud-vestul țăriiși se va încadra în general în limitele normale ale perioadei în restul teritoriului.Excepție pot face regiunile nord-estice, unde este posibil ca precipitațiile să fiedeficitare.

Săptămâna 10 - 17 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de normalul climatological săptămânii, posibil mai ridicate în nord-vest și pe litoral.

Precipitațiile vor fi în general în general apropiate de normele climatologice aleintervalului local în nordul și nord-estul țării și excedentare, cel mai probabil, înregiunile sud - sud-vestice.

Săptămâna 17 - 24 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de normalul climatological săptămânii, posibil ușor mai ridicate decât acestealocal în regiunile nordice - nord-vestice.

Precipitațiile pot fi ușor excedentare, local în zonele montane și în regiunilevestice, centrale și estice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de normeleclimatologice ale intervalului.

Săptămâna 24 septembrie - 1 Octombrie 2018

Valorile termice medii se vor situa în jurul normei climatologică sau pot fi ușor mai ridicate decât acestea în special în nord-vestulși centrul țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice aleintervalului în majoritatea regiunilor.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2141 secunde