Cum va fi vremea în ultimele zile din 2017 și în primele din 2018

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cum va fi vremea în ultimele zile din 2017 și în primele din 2018
Vremea 30 Decembrie 2017 / 09:44 1528 accesări 1 comentariu

Directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu, a explicat la România TV ce fel de vreme vom avea de Revelion şi la începutul anului viitor.

"Vom încheia acest an tot cu o vreme schimbătoare şi vom avea variaţii termice peste normalul acestei perioade. Totuşi, vor exista precipitaţii, însă nu vor fi importante cantitativ. Datorită temperaturilor ridicate vor fi ploi şi doar la munte va ninge. Intensificările de vânt nu vor înceta, iar primele zile ale anului viitor vor aduce vânt puternic în zona înaltă şi trecător în celelalte regiuni. Temperaturile se vor menţine ridicate pentru ridicate pentru perioada în care suntem. Din ziua de 31 decembrie până în 3 ianuarie vom avea parte de temperaturi de peste 6-7 grade Celsius, în timp ce în zonele sudice valorile termice vor urca până la 11-12 grade", a declarat directorul Agenţiei Naţionale de Meteorologie.

PROGNOZA METEO REVELION. Deşi vremea de Sărbători a fost una neobişnuit de caldă, temperaturile fiind potrivite, mai degrabă, pentru Paşte decât de Crăciun, această iarnă nu şi-a spus cu adevărat cuvântul.

"Este posibil ca în viitorul apropiat să apară fenomene severe de iarnă. Deocamdată, nu avem un astfel de semnal, presiunea va fi scăzută, ceea ce înseamnă că nu este exclus ca dinspre Atlantic sau Mediterană formaţiuni ciclonice să afecteze şi ţara noastră şi precipitaţiile să fie mai importante cantitativ. Astfel de informaţii vor fi actualizate zilnic şi va trebui să fim atenţi la avertizările de fenomene severe imediate. Pericolul de avalanşă rămâne ridicat şi vor exista şi intensificări ale vântului pe creste înalte, care vor spulbera zăpada şi vor diminua vizibilitatea", a mai explicat Florinela Georgescu.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

nicu duru 13:44:08 / 29 Decembrie 2017
Edili Constantei..

Cea mai frumoasa priveliste cu neputinta clici care conduce orasul de 28 ani... Chiar va reprezinta ce a ajuns acest oraș dupa hoardele de penali care au condus orasul si judetul.. Felicitari....

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.249 secunde