Cum va fi vremea la sfârşitul săptămânii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prognoza meteo weekend

Cum va fi vremea la sfârşitul săptămânii

Vremea 16 Martie 2019 / 08:31 851 accesări

Meteorologii anunţă un sfârşit de săptămână cu vânt puternic în toată ţara, însă de luni, vremea se va îndrepta şi va deveni frumoasă.

NOAPTEA, în țară, cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile vestice, nordice și centrale unde va ploua pe arii extinse. În zona montană vor fi precipitații mixte, iar la altitudini de peste 1500 m predominant sub formă de ninsoare. Cantitățile de precipitații vor depăși izolat 15...20 l/mp în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, unde se va depune strat mai consistent de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile nord-vestice, dar mai ales la munte, unde la altitudini de peste 1500 m va atinge la rafală viteze în general între 60 și 90 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile minime se vor situa între -2 și 6 grade. LA BUCUREŞTI, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat cu viteze în general sub 25...30 km/h. Temperatura minimă va fi de 2...3 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 0 grade.

SÂMBĂTĂ

Vremea va fi vântoasă. În zona montană, vântul va sufla tare, cu viteze de peste 80...90 km/h. La altitudini mai mari de 1500 m, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali se vor depăși 100...120 km/h, temporar va ninge viscolit și se va depune strat consistent de zăpadă. În celelalte regiuni, vântul va avea intensificări cu viteze între 45...55 km/h, iar local și temporar de peste 70 km/h. Vor fi înnorări și temporar precipitații predominant sub formă de ploaie, mai ales ziua, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar la munte și sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat cantitățile de precipitații vor depăși 15...20 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 7 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade. Izolat, vor fi condiții de ceață. LA BUCUREŞTI. cerul va fi temporar noros. Vântul va avea intensificări mai ales după-amiaza și seara când la rafală se vor atinge viteze de 45...55 km/h, iar trecător posibil 60 km/h. Temperatura maximă va fi de 14...15 grade, iar cea minimă de 2...4 grade.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.205 secunde