Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Verificare rovinietă: Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă
Social 02 Martie 2019 / 13:20 733 accesări 0 comentarii

De ce este importantă verificarea rovinietei? De multe ori, șoferii uită să verifice valabilitatea rovinietei atunci când pleacă la drum. Din fericire, este simplu de verificat dacă rovinieta a fost plătită și dacă a expirat sau nu.

Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere pune la dispoziție pe site-ul propriu un instrument pentru verificarea rovinietei, scrie auto-bild.ro.

Acesta poate fi accesat la adresa www.cnadnr.ro/ro/verificare-rovinieta.

Valabilitatea rovinietei se poate verifica imediat dacă se introduce numărul de înmatriculare al autoturismului precum și seria de șasiu a acestuia. De asemenea, platforma online cere un cod de verificare individual pe care trebuie să-l introduceți la orice accesare.

După introducerea corectă a datelor necesare, va fi afișată valabilitatea rovinietei actuale precum și categoria acesteia.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1976 secunde