​Cumpănaşu, revoltat: Nu am aflat absolut nimic!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După declaraţiile şefului DIICOT, Felix Bănilă ​Cumpănaşu, revoltat: Nu am aflat absolut nimic!
Eveniment 06 Septembrie 2019 / 13:40 1648 accesări 2 comentarii
Alexandru Cumpănașu: „Astăzi sunt revoltat. Nu se poate să faci o trecere în revistă a ceea ce ştiu deja. Nu poţi să spui lucruri pe care le-ai comunicat prin comunicate de presă.“

Alexandru Cumpănașu: „Astăzi sunt revoltat. Nu se poate să faci o trecere în revistă a ceea ce ştiu deja. Nu poţi să spui lucruri pe care le-ai comunicat prin comunicate de presă.“

Alexandru Cumpănaşu a spus, după ampla declarație de presă de vineri cu privire la Cazul Caracal a şefului DIICOT, că din păcate informaţiile furnizate de Felix Bănilă nu au adus nimic nou și că este dezamăgit de „trecerea în revistă” a lucrurilor deja ştiute din comunicate de presă.

Am stat ca pe ghimpi şi eu, şi familia mea. Avocatul nostru studiază dosarul, l-am ascultat pe domnul Bănilă cu mare atenţie. Apreciez că încearcă să comunice public. (...) Din păcate, nu am aflat absolut nimic. Pot să-i spun domnului Bănilă că nu ne-a spus absolut nimic, că presa avea dreptul săpună întrebări nu despre probe din dosar, ci despre traficul de persoane”, a declarat unchiul Alexandri, în faţa sediului DIICOT.

Potrivit lui Alexandru Cumpănaşu, este revoltat deoarece şeful DIICOT a comunicat informaţii deja cunoscute.

Astăzi sunt revoltat. Nu se poate să faci o trecere în revistă a ceea ce ştiu deja. Nu poţi să spui lucruri pe care le-ai comunicat prin comunicate de presă. (...) La un moment dat, m-a confuzat, pentru că din septembrie se intorcea în august, din august, în iulie. Am ţinut foarte greu pasul. Declaraţia e un exercitiu de comunicare publică firesc, dar a fost un exercitiu inutil”, a spus Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu a mai spus că în afară de dinţi, procurorii nu pot asocia fragmentele osoase găsite în butoiul din curtea casei lui Gheorghe Dincă, Alexandrei.

În raportul pe care l-au studiat părinţii ieri (joi - n.r.) s-au găsit, conform a ceea ce au citit dânşii, dinţii, cei şapte, fragmente din craniu, dar nu craniul, fragmente din oase, părticele din oase, din femur (...). Acolo nu scria dacă erau oase vitale. Era o înşiruire de fragmente osoase. În afară de partea de craniu, unde am reţinut că era o parte din craniu şi fragmente osoase mici, fărâmiţate, nu au avut nimic altceva. Practic, acelea nu pot fi asociate Alexandrei. În afară de dinţi, procurorii nu pot să asocieze acele fragmente osoase Alexandrei”, a spus Cumpănaşu.

Potrivit acestuia, părinţii Alexandrei au întrebat procurorii DIICOT dacă ei pot avea certitudinea, din ceea ce au obţinut, prin orice mijloc, că Alexandra a fost arsă acolo şi li s-a răspuns negativ.

Astfel, s-a luat decizia de a cere o altă expertiză în străinătate, pentru a se stabili dacă din fragmentele osoase găsite se poate reconstitui corpul fetei.

O să trimitem în străinătate nu doar pentru expertiză, pentru a stabili dacă ADN-ul pe care dânşii l-au constatat este real, ci şi o expertiză care să stabilească dacă se poate reconstitui corpul Alexandrei. Există astfel de experţi pe lumea asta. NU ştiu cum de România nu are. Eu am găsit în afară”, a mai afirmat unchiul Alexandrei Măceşanu.

Loading...

2 comentarii

ene 08:03:59 / 07 Septembrie 2019
nu iese sondajul

Nu ai aflat ce ? daca fraierii au pus botul ptr prezidentiale ? pacat de saracele fete .

costea 08:31:34 / 08 Septembrie 2019
nătărău mai ești

Asta ai înțeles tu din din ce s-a scris și spus la televizor mai mult de o lună de zile? Denota că ori ești prost ori ești tâmpit !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1925 secunde