Cumperi țigări, fumezi cartoane! Bișnițarii din Tomis 3 dau țepe clienților

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cumperi țigări, fumezi cartoane! Bișnițarii din Tomis 3 dau țepe clienților

Eveniment 08 Mai 2017 / 12:01 582 accesări

Jandarmii constănțeni au surprins duminică, în timpul unei acțiuni desfășurate în Piața Tomis 3, cinci persoane cu vârste cuprinse între 45-52 de ani, care doreau să vândă, fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 123 de pachete de ţigări netimbrate (2.460 ţigarete). În plus, trei cartoane în care trebuiau să fie pachete de ţigări erau pline cu... cartoane.

Mai mult, la vederea jandarmilor, una dintre persoane a aruncat pe jos trei cartoane de ţigări. Întrebat de ce le-a aruncat, a răspuns că nu ştie cui aparţin şi că acum le vede pentru prima oară. Acesta a fost pus de către jandarmi să le deschidă. În interiorul lor erau... cartoane, iar greutatea acestora era sensibil egală cu greutatea cartoanelor pline cu pachete de ţigări.

„Recomandăm cetăţenilor să-şi achiziţioneze produsele numai de la comercianţii autorizaţi. Dacă nu sunteți siguri că un vânzător a achiziționat produsele de la un distribuitor autorizat, cereți de la acesta informații despre sursa mărfurilor, pe care ulterior le puteți verifica”, transmit jandarmii.

Pe numele bișnițarilor, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă. Actele de constatare şi pachetele de ţigări au fost predate la IPJ Constanţa - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1991 secunde