Cumplit! Un individ a luat ostateci patru copii pe care i-a ucis!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cumplit! Un individ a luat ostateci patru copii pe care i-a ucis!
Externe 12 Iunie 2018 / 17:05 770 accesări 0 comentarii

Incredibil, dar, din păcate, adevărat! O tragedie cumplită a avut loc în SUA. Acțiune în forță a autorităților, după ce patru copii au fost luați ostatici în Orlando, Florida. Aceștia au fost uciși de către răpitorul lor. Poliția din Orlando a răspuns unui apel telefonic, venit din partea prietenii criminalului. Din păcate, răpitorul a deschis focul asupra copiilor înainte ca poliția să se deplaseze la fața locului. Copiii au fost ținuți ostatici timp de 21 de ore, înainte de a fi uciși. Aceștia aveau vârste cuprinse între 1 an și 11 ani. Victimele erau doi copii ai suspectului și doi ai prietenei criminalului, anunță CNN.

Înainte de sosirea Poliţiei, bărbatul a deschis focul şi asupra unui poliţist pe care l-a rănit grav. Deocamdată nu se ştie care a fost mobilul acestor crime îngrozitoare comise de bărbat. Oamenii legii au precizat că prietena criminalului a sunat la poliţie cu puţin timp înainte de miezul nopţii. Nu se ştie încă cu certitudine dacă femeia se afla împreună cu el în momentul în care a comis abominabilele crime.

Poliţistul rănit de criminal se află în stare critică, la spital. El ar fi fost împuşcat în zona ochilor, potrivit informaţiilor furnizate de presă.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1935 secunde