Cupa „1 Decembrie“ la box și Memorialul „Aurel Simionescu“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Gală demonstrativă de box, sâmbătă, la Constanța

Cupa „1 Decembrie“ la box și Memorialul „Aurel Simionescu“

Sport 28 Noiembrie 2016 / 19:46 2739 accesări

Sâmbătă, în sala de box din cadrul Complexului Sportiv „Tomis“ din Constanța, a avut loc o gală demonstrativă de box în cinstea Zilei Naționale a României, 1 Decembrie, care a contat și ca a doua ediție a Memorialului „Aurel Simionescu“. Organizatorul acestei competiții, antrenorul Mihai Constantin, de la CS Farul Constanța, fost discipol al regretatului antrenor, a invitat sportivi de la trei cluburi: CS Farul Constanța (antrenori Mihai Constantin, Marcelică Tudoriu, Ionuț Gheorghe și Cristian Crețu), Callatis Mangalia (antrenor Nicu Chioveanu) și CSM Brăila (antrenor George Perțea).

Programul galei a inclus nouă meciuri, la care au luat parte pugiliști de toate vârstele: copii, cadeți, juniori, tineret și seniori. Iată sportivii care au urcat în ring, toate disputele fiind fără decizie:

copii: Alexandru Buleu (Farul) - Claudiu Petre (Farul)

cadeți: Atila Veli (Farul) - Erkal Ali (Farul)

juniori: Ener Memet (Farul) - Iulian Soare (Brăila)

juniori: Ender Orazali (Farul) - Andrei Rusu (Callatis)

juniori: Andrei Hrisotimos (Farul) - Cosmin Sitaru (Brăila)

juniori: David Piţa (Farul) - Erchin Memet (Farul),

seniori: Ștefan Marcu (Farul) - Mark Vișan (Brăila)

tineret: Andrei Drăgan (Farul) - Samir Molaomer (Farul).

În meciul-vedetă s-au întâlnit juniorul Orhan Marcu (Farul) și seniorul Ionuț Vulpe (Callatis).

Evenimentul a fost supervizat de arbitrii Marius Marga, Dumitru Teodorescu și Tudor Spînu. Toți sportivii au primit diplome și medalii, iar invitații de onoare ai galei, Ionuț Gheorghe (sportiv crescut de Aurel Simionescu, medaliat olimpic la Atena 2004), Mariana Solomon (directorul Direcției pentru Sport și Tineret a Județului Constanța), Gabriel Stan (președinte de onoare al Asociației Județene de Box Constanța) și Ilie Dascălu (fost antrenor la CS Farul), au primit câte un trofeu. După gală, în curtea interioară a Complexului Sportiv „Tomis”, a fost comemorat Aurel Simionescu, de la decesul căruia se vor împlini doi ani în luna ianuarie.12
Pagina a fost generata in 0.216 secunde