Cupa Europeană Most Wanted! Joc online lansat de Poliția Română și Europol

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cupa Europeană Most Wanted! Joc online lansat de Poliția Română și Europol
Eveniment 12 Iulie 2018 / 12:24 532 accesări 0 comentarii

Poliția Română, împreună cu Europol și polițiile din alte 22 de state europene, lansează o nouă competiție - Cupa Europeană Most Wanted. Scopul campaniei este de a aduce în atenția publicului chipurile unora dintre cei mai căutați infractori, astfel încât informațiile venite de la cetățeni să conducă la depistarea lor.

25 dintre cei mai periculoși infractori care se ascund de poliție au trecut de selecția finală și iau parte la Cupa Europeană Most Wanted #MostWantedCup, în încercarea de e deveni la fel de cunoscuți ca fotbaliștii adevărați.

Cu cât mai multe persoane le văd fotografiile, cu atât cresc șansele să fie depistați. Jocul începe în dimineața zilei de joi, 12 iulie 2018, aici www.eumostwanted.eu/crimeleague.

Această campanie, derulată de ENFAST (European Network of Fugitive Active Search Teams - Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților), împreună cu Europol și polițiile din statele membre, are ca obiectiv familiarizarea cetățenilor europeni cu chipurile unora dintre cei mai căutați infractori la nivel european.

Dacă știți cum arată, îi puteți recunoaște, iar informația venită de la dumneavoastră ar putea fi ultimul detaliu care face diferența și îi ajută pe polițiști să îi prindă pe cei căutați.

Nu este tocmai o onoare să joci în această Cupă, fiecare dintre ,,jucători” și-a câștigat locul în echipa infractorilor. Mai mult de jumătate dintre ei sunt căutați de poliție pentru fapte de omor, iar ceilalți pentru trafic de droguri, jaf armat, furturi sau fraude.

Regulile jocului

Sunt 25 de jucători pe teren, toți urmăriți de polițiile din 23 de state ale Uniunii Europene. La începutul jocului, terenul va fi gol. Începând de mâine dimineață, Poliția Română, împreună cu celelalte poliții europene și Europol, vor publica o serie de coduri speciale pe rețelele sociale. Este nevoie de aceste coduri speciale pentru a debloca fiecare cartonaș cu ,,jucător”.

Cel de-al nouălea și ultim cod va fi publicat în dimineața zilei de sâmbătă, 14 iulie 2018, și le va permite celor care au intrat în joc să aibă completă echipa de ,,jucători”. Mai multe detalii despre regulile jocului găsiți pe siteul https://eumostwanted.eu/crimeleague, secțiunea how to play.

Toți infractorii din joc sunt prezenți pe site-ul Europol și al polițiilor din statele participante. Atragerea unui număr cât mai mare de vizitatori pe aceste site-uri crește șansele prinderii celor căutați.

Precedentele campanii desfășurate au dus la arestarea a 6 persoane căutate, iar în total 17 urmăriți periculoși din categoria most wanted au fost prinși în urma unor informații venite de la cetățeni.

Pentru a putea participa la joc, intrați pehttps://eumostwanted.eu/crimeleagueși cautați pe rețelele sociale ale polițiilor participante și ale Europol codurile care permit deblocarea ,,jucătorilor”.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2135 secunde