Cupa Litoralului la Tenis de Câmp

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Moment aniversar la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Cupa Litoralului la Tenis de Câmp
Sport 05 Septembrie 2019 / 14:03 1183 accesări 0 comentarii

Moment aniversar la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, din Constanța, unde sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 09:30, debutează ediția cu numărul 50 a „Cupei Litoralului la Tenis de Câmp”.

Evenimentul va avea loc în Baza Sportivă a unității de învățământ unde cu fonduri de la municipalitate au fost schimbate echipamentele și au fost amenajate două terenuri de tenis cu suprafață sintetică.

La festivitatea de deschidere a celei de-a 50-a ediții a „Cupei Litoralului la Tenis de Câmp” va lua parte și marele tenismen Horia Tecău, fost elev al Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” și fost câștigător al acestei competiții.

Cupa Litoralului la Tenis de Câmp” este cea mai veche competiţie de tenis de juniori din România. De-a lungul anilor, la vârsta de 8, 10 și 12 ani şi-au înscris numele pe lista învingătorilor nume cu rezonanţă în sportul alb: Simona Halep - câştigătoare în anul 1998, Horia Tecău, câştigător în anul 1996, George Cosac, Andrei Pavel, Victor Hănescu, Ruxandra Dragomir, Vasile Antonescu şi mulţi alţii care au desăvârșit astfel cariera unor antrenori precum Ioan Macoveciuc, Ene Nicuşor și Radu Popescu.

Ediția din acest an va reuni jucători la categoriile 10, 12, 14 și 16 ani, fete şi băieţi în probele de dublu, în întreceri programate în perioada 7-12 septembrie, în baza de tenis de câmp a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2048 secunde