Cupa Mării Negre la Ciclism. Și copilul tău poate participa!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cupa Mării Negre la Ciclism. Și copilul tău poate participa!

Sport 07 Septembrie 2018 / 17:00 614 accesări

Zeci de copii amatori de ciclism participă la Cupa Mării Negre care are loc în luna septembrie 2018 la Constanța. Concursul, aflat la ediția a 6-a, se adresează sportivilor de la 5 la 14 ani și va avea 3 etape.

Prima etapă a Cupei Mării Negre la Ciclism se desfășoară pe 8 septembrie, la VIVO Constanța. Cea de a doua are loc pe 22 septembrie, în Piața Ovidiu, iar marea finală este găzduită de stațiunea Mamaia, pe 29 septembrie.

Organizatorii și-au propus să promoveze ciclismul în rândul celor mici, ca o modalitate de a socializa și a se distra. Un alt obiectiv este acela de educare a copiilor și părinților în privința regulilor ciclismului rutier. „Ovidius Clinical Hospital susține activ sportul constănțean, așa că ne implicăm în acordarea asistenței medicale pentru micii sportivi care participă la Cupa Mării Negre la Ciclism. Acest eveniment promovează competiția și dezvoltarea unei comunități puternice, ceea ce se reflectă foarte bine în valorile OCH“, a declarat Adrian Mociu, managerul Ovidius Clinical Hospital.

Cupa Mării Negre la Ciclism este primul concurs destinat copiilor și singura competiție de acest fel organizată în Sud-Estul României. La edițiile precedente, în fiecare etapă, au participat peste 60 de bicicliști.12
Pagina a fost generata in 0.17 secunde