„Curățăm Constanța Noastră“ a strâns 900 tone de deșeuri și 300.000 lei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Curățăm Constanța Noastră“ a strâns 900 tone de deșeuri și 300.000 lei

Administrație 22 Mai 2018 / 12:10 1628 accesări

Primăria Constanța informează că, în cadrul celei de-a șasea ediții a campaniei de primăvară „Curățăm Constanța Noastră”, au fost strânse proape 900 de tone de deșeuri.

"În cele 30 de zile ale lunii aprilie, echipe formate din angajați ai Primăriei municipiului Constanța, reprezentanți ai societății civile, asociații de proprietari, elevi, studenți, cadre didactice, agenți economici, angajați ai societăților de stat, precum și ai companiilor private și-au dat mâna în cea mai amplă campanie de curățenie din oraș.

S-a acționat în toate cartierele, dar și în stațiunea Mamaia sau pe plajă. Campania nu s-a axat doar pe strângerea gunoaielor, ci și pe refacerea gardurilor distruse din anumite zone, pe înlocuirea geamurilor sau a vitrinelor sparte, au fost zugrăvite fațadele și zidurile.

Tot în cadrul campaniei Curățăm Constanța Noastră au fost plantați peste 200 de arbori, au fost reamenajate șase sensuri giratorii și au fost vopsiți, împreună cu operatorii din turism, 570 de stâlpi de iluminat public.

Pentru nerespectarea normelor de curățenie au fost emise aproape 800 de sancțiuni și au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 300 de mii de lei", se arată în comunicatul Primăriei Constanța.12
Pagina a fost generata in 0.1881 secunde