Cursă - eveniment cu caiacele pe Canalul Dunăre - Marea Neagră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În premieră națională Cursă - eveniment cu caiacele pe Canalul Dunăre - Marea Neagră
Social, Sport 23 Mai 2019 / 12:29 2018 accesări 0 comentarii

Cu ocazia aniversării celor 35 de ani de exploatare a Canalului Dunăre - Marea Neagră, caiaciștii gălățeni de la Asociația Club Sportiv Nautic Mila 80 Galați și Imbold Galați, vor organiza în perioada 24-26 mai 2019, în parteneriat cu Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile (CNACN), evenimentul ”Cursa Canal Dunăre - Marea Neagră”.

Pentru acest eveniment, în premieră pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, și-au anunțat participarea sportivi din România și din străinătate. Vineri, 24 mai, la ora 18, în Cernavodă se va instala tabăra participanților la cursă. A doua zi, pe 25 mai, la ora 7.30, se va da startul de pe malul Dunării, în amonte de Podul Anghel Saligny. La ora 8,00 este planificată intrarea tuturor ambarcațiunilor în ecluza Cernavodă Canal Dunăre - Marea Neagră, eveniment care va avea loc în premieră națională.

După parcurgerea traseului, participanții se vor opri pentru înnoptare în localitatea Poarta Albă, pe brațul Midia Năvodari (la monumentul Memorial de la Poarta Albă). Pe 26 mai, la ora 9, este programată plecarea de pe brațul Midia Năvodari către Agigea. Înainte de ecluză, la sediul CNACN, pe partea dreaptă a canalului, va fi finalizată cursa.

La finalul cursei, în jurul orei 14.30, sportivii vor fi medaliați de conducerea CNACN.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1688 secunde