Cursă Lufthansa de la Munchen spre Sibiu, redirecționată la Cluj, din cauza ceții

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cursă Lufthansa de la Munchen spre Sibiu, redirecționată la Cluj, din cauza ceții
27 Decembrie 2015 / 20:52 359 accesări 0 comentarii

O cursă Lufthansa de la Munchen care ar fi trebuit să ajungă, duminică după-amiază, la Sibiu a fost redirecționată pe aeroportul din Cluj-Napoca, din cauza ceții, în timp ce zborul retur Sibiu-Munchen a fost anulat, iar o altă cursă către Viena a fost de asemenea anulată ”din motive tehnice”.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat, duminică după-amiază, că avionul Lufthansa care trebuia să sosească de la Munchen a fost redirecționat pentru aterizare la Cluj-Napoca, din cauza ceții.

”În consecință, zborul de întoarcere Sibiu-Munchen a fost anulat. Pasagerii sosiți la Cluj-Napoca vor fi aduși la Sibiu cu autocarul, iar cei care urmau să plece la Munchen vor fi redirecționați”, a spus Nicoleta Boborodea.

În plus, ea a precizat că zborul Austrian Airlines către Viena, care trebuia să plece duminică după-amiază de la Sibiu, a fost anulat ”din motive tehnice”.

Taguri articol
Loading...
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.123 secunde