Cursul de agricultură ecologică revine în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cursul de agricultură ecologică revine în Constanța

Economie 08 Ianuarie 2018 / 14:10 980 accesări

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultura Constanța organizează, în parteneriat cu agenția de training, Creative Business Management, un curs de agricultură ecologică. Cursul se va desfășura în Constanța, la sediul C.C.I.N.A., în perioada 19 - 23 ianuarie 2018.

Constănțenii vor avea la dispoziție patru zile de formare în creșterea animalelor în sistem ecologic, cultură plantelor ecologice și certificarea fermelor bio. Cei care sunt la început de drum în agricultura bio își vor însuși noțiunile de bază din creșterea animalelor și cultură plantelor în sistem ecologic, iar fermierii cu experiență din județul Constanța vor identifica noi oportunități de afaceri în domeniu.

Participanții la curs vor beneficia la finalul programului de formare, în urma unui examen de specialitate, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, pentru „Operator în ferme ecologice mixte. Cei care vor obține acest certificat vor putea accesa proiecte susținute din fonduri europene cu ajutorul diplomei și vor avea posibilitatea de a obține finanțare externă.

Trainerii cursului se diferențiează prin experiența practică pe care o au în agricultura ecologică și prin familiarizarea cu problemele și necesitățile reale ale fermierilor. Lectorii îi vor învață pe cei prezenți care sunt etapele ce trebuie urmate pentru a deveni producător certificat ecologic, de la cultura plantelor și creșterea animalelor în sistem ecologic, până la condiții de certificare, relații cu furnizori și proceduri de export.

Pentru mai multe detalii privind înscrierea cei interesați pot suna la numerele de telefon 0241/619854, int.225/221, persoană de contact: Carmen Grigor, tel. mobil 0723430256 sau pe email: carmen.grigor@ccina.ro.12
Pagina a fost generata in 0.221 secunde