CUTREMUR în MAI! ȘEFUL Poliției Române, DEMIS

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Scandal în cazul POLIȚISTULUI PEDOFIL CUTREMUR în MAI! ȘEFUL Poliției Române, DEMIS
Eveniment 09 Ianuarie 2018 / 13:57 3066 accesări 2 comentarii

Ministrul de Interne Carmen Dan l-a demis pe chestorul Bogdan Despescu, inspector șef al Inspectoratului General al Poliției Române, notează evz.ro. Decizia este generată de scandalul polițistului pedofil, descoperit foarte târziu de colegii lui, în ciuda faptului că imaginile cu agresorul de copii și alte probe erau disponibile cu multă vreme înainte. „Am constatat că foarte rapid Poliția Română a făcut o informare prin purtătorul de cuvânt, cu referire la testările psihologice. O anchetă internă urmează la nivelul Poliției Rutiere. Am constatat că niciunul dintre șefii acestui polițist nu a înțeles să-și asume responsabilitatea. Am aflat că testele nu sunt relevante. Cred că toți ați putut constata că la venirea mea la MAI nu am schimbat oameni. Sunt total nemulțumită de explicațiile pe care le-am primit. Sunt foarte nemulțumită de conducerea Poliției Române. Niciunul nu a ieșit să dea explicații publice. Din păcate, această atitudine e o constantă pe care îmi asum că n-am putut să o schimb în primul an de mandat. Am văzut că a fost demis Vornicu, cel care îl folosea ca șofer pe Eugen Stan, deși era încadrat ca agent. Dar ce s-a întâmplat cu cazul de tentativă de viol? S-a stat mai mult de un an pe acest dosar, în timp ce el acorda amenzi, adică era activ, ultima amendă fiind din decembrie. Cum de nimeni dintre cei care aveau atribuții de cunoaștere a polițistului nu a știut de aceste devieri comportamentale. Ce s-a întâmplat cu șefii care au aflat de astfel de acuze la adresa unui polițist. Probabil este un caz izolat, dar cu repetiție. Nu înțeleg de ce informația primară, din 5 ianuarie, a fost raportată cu întârziere către ministru. I-am cerut la un moment dat domnului Despescu, șeful IGPR, să aibă o discuție cu șeful serviciului omoruri. Aflu acum că faptele din dosarul din 2009 s-au prescris. Nu vom putea face pași înainte în formula aceasta. Poliția Română are nevoie de o schimbare. Am transmis mai devreme premierului propunerea de demitere a lui Despescu. În locul său, interimar, va fi Ioniță de la Anticorupție“, a declarat Carmen Dan.

loading...

2 comentarii

DAX 10:17:56 / 10 Ianuarie 2018
SA FIE CASTRATI !

Trebuiesc castrați acești oameni cu apucături de nemernici, brute, javre și pe lângă toate a mai fost și în poliție, lupul pus să păzească stâna de oi și ai lui șefi știau de năravul lui de curvă și de nemerniciile lui ! Jigodiile cu jigodia lor ! ABSOLUT TOȚI PEDOFILII ȘI HOMOSEXUALII SĂ FIE CASTRAȚI, ASTFEL DE OAMENI TREBUIE SĂ FIE CASTRAȚI PENTRU CA RESTUL POPULAȚIEI SĂ STEA LINIȘTITĂ MĂCAR LA ACEST CAPITOL, că și așa sunt destule și diverse probleme în societatea noastră românească, nu mai trebuie încă ceva în plus din cauza acestor derbedei care din lipsă de ocupație și muncă efectivă se gândesc numai și numai la sex și la relele pe care le-au făcut si le fac oamenilor, în acest caz, copilașilor care sunt niște : gingasi, îngerași în trup și le terorizează mintea niște : derbedei, dezaxați, oameni bolnavi psihic ! Singura soluție pentru ăștia ( exemplul in cazul de fatza "VIOLATORUL" ) este CASTRAREA !

Florin 10:10:33 / 11 Ianuarie 2018
oferta

Selectam urgent moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email:afacere2015@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2618 secunde