CUTREMUR puternic la graniţa de sud a României. S-au declanşat alarmele!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
CUTREMUR puternic la graniţa de sud a României. S-au declanşat alarmele!
Social 27 Noiembrie 2017 / 07:48 1596 accesări 0 comentarii

Cutremur cu magnitudine 4.5 în Bulgaria, anunţă INFP, la o adâncime de doar 30 de kilometri. Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, duminică seară, în Bulgaria, la o adâncime de 30 de kilometri. Potrivit Institutului pentru Fizica Pământului un cutremur s-a produs, duminică seară, la ora 21:01:33, în Bulgaria.

Seismul a avut magnitudinea de 4,5 grade şi s-a produs la o adâncime de 30 de kilometri. Cutremurul a fost clasat ca unul mediu, deocamdată nu există informații despre victime, certe este că, în unele orașe, s-au declanșat alarmele, conform Pro TV Bulgaria. Tot duminică, la ora 00:43 s-a produs un cutremur în judetul Vrancea, cu magnitudinea de 2.7 grade.

În România, ultimul cutremur cu mai mare de 4 grade a avut loc în 28 octombrie, în Judeţul Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 4,2 grade şi s-a produs de 120 de kilometri.

Cel mai puternic cutremur din acest an din România s-a produs în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2058 secunde