CVM Tomis a pierdut și al treilea meci din Liga Campionilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Volei masculin / Liga Campionilor, Grupa G, etapa a treia: DRAGONS LUGANO - CVM TOMIS CONSTANȚA 3:0

CVM Tomis a pierdut și al treilea meci din Liga Campionilor

Sport 03 Decembrie 2015 / 22:53 967 accesări

Joi seară, pe terenul instalat la patinoarul Resega din Lugano, CVM Tomis Constanța a înregistrat a treia înfrângere în tot atâtea jocuri disputate în Grupa G din Liga Campionilor la volei masculin. Voleibaliștii constănțeni au evoluat pe terenul campioanei Elveției, Dragons Lugano, care s-a impus în număr minim de seturi, 3:0 (26:24, 25:23, 25:22), după o oră şi jumătate de joc. Aşa cum se vede şi din scorul pe seturi, formația gazdă nu a fost net superioară campioanei României, însă micile detalii au făcut diferenţa, Lugano fiind mai exactă pe finalul fiecărui parţial. În urma acestui eșec, Tomis a pierdut, practic, orice șansă de a ocupa locul 2 în grupă, deși mai are de jucat încă trei partide în această ediție a Ligii Campionilor. Una va fi însă pe terenul liderului neînvins al grupei, Asseco Resovia Rzeszow (Polonia), astfel că echipa noastră mai poate acumula maximum două victorii, dacă îi va învinge la Constanța pe elvețieni și pe belgieni.

Formația constănțeană a resimțit din plin în meciul de la Lugano problemele de lot cu care se confruntă în ultima perioadă. Vă reamintim că, față de prima partidă jucată în grupă, cea din Belgia, joi seară la Tomis nu au mai jucat Yordanov, Ragin (ambii plecați de la echipă) și Laza (accidentat). Fără soluții viabile pe banca de rezerve, antrenorul secund Radu Began, care a condus echipa la acest joc, în absența antrenorului principal Martin Stoev, nu a putut face prea multe schimbări în sextetul de start.
Aşa cum spuneam, micile detalii au făcut diferenţa în favoarea echipei elveţiene (care a fost formată dintr-un brazilian, un croat, un italian, un bulgar, un finlandez, un bielorus şi un sârb, rezerva utilizată fiind sloven!). Asta însemnând un as cu banda fileului, câteva atacuri norocoase, o aterizare a oaspeţilor în terenul advers, blocaje nereuşite ale constănţenilor sau serii la serviciu pentru extremele Hietanen şi Radziuk! Primul set a debutat sub semnul echilibrului, apoi gazdele au acumulat avantaj după primul time-out tehnic (9:6, 16:11, 20:16). Ai noştri s-au apropiat la 20:19 şi au egalat la 21, însă „Dragonii” au fructificat a doua minge de set de care au beneficiat. În setul secund, cele două formaţii au condus pe rând (1:4, 3:5, 7:5, 7:8, 11:10, 13:15, 16:15, 18:16, 19:20, 23:21), elveţienii fiind mai exacţi pe final. Tomis a jucat superb în startul setului 3, în care a condus cu 4:1, 6:2, 8:3, 9:5 şi 10:7. Excelent conduse în teren de „bătrânul” Marcelinho (41 de ani!), gazdele au recuperat punct cu punct şi au ajuns la 13:10 pe serviciul lui Hietanen. Tomis n-a acuzat şocul, a revenit la 16:14 graţie lui Ananiev, însă au apărut iarăşi câteva erori de preluare, pe serviciul lui Radziuk, şi meciul s-a terminat 3:0 pentru gazde.
Au evoluat formaţiile: Lugano (antrenor Mario Motta): „Marcelinho” Elgarten 2p - Andric 15p, Valsecchi 5p, Todorov 11p (3 ași), Hietanen 16p (3 blocaje), Radziuk 12p (3 ași), Rosic-libero (a mai jucat: Pokersnik); CVM Tomis (antrenor Radu Began): Mitev 5p - Pavel 17p, Stancu 5p, Vologa 6p, Gotch 8p, Ananiev 17p (3 ași), Skundric-libero (au mai jucat: Muscină, Gavriz, Mihalescu).
Celălalt meci din grupa Tomisului, Asseco Resovia Rzeszow (Polonia) - Volley Asse-Lennik (Belgia) 3:0 (25:16, 25:18, 25:18), s-a jucat miercuri. În clasamentul Grupei G conduce Resovia, cu 3 victorii și 9 puncte, urmată de Lennik 2v/4p, Lugano 1v/4p și Tomis 0v/1p.

SPONSORI CVM TOMIS

Primăria şi Consiliul Local Constanţa, Polaris M Holding, Conpress Group, Transport Trade Services, Zip Escort, Pozimed, Telegraf, Aqua Carpatica, Lakeview, Expertissa Constanţa, Neptun TV, G.M.G. Hotel - Restaurant

Citește și:

CVM Tomis, meci decisiv pentru locul 2 în grupă

CVM Tomis a pierdut din nou în prelungirile setului decisiv!

Dinamo - CVM Tomis, un derby al suferinței

Succes... cu ghinion pentru CVM Tomis12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.125 secunde