CVM Tomis va disputa finala mică la CN de minivolei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

CVM Tomis va disputa finala mică la CN de minivolei

Sport 21 Mai 2016 / 22:36 2170 accesări
CVM Tomis vrea să obţină medaliile de bronz (sursa foto: Facebook)

CVM Tomis vrea să obţină medaliile de bronz (sursa foto: Facebook)

După ce a obţinut două victorii în prima zi a turneului final al Campionatului Național de minivolei, competiţie rezervată jucătorilor născuți în anul 2003 și mai mici şi care se desfăşoară la Blaj, Club Volei Municipal Constanța a pierdut cele două partide jucate sâmbătă. În ultimul meci din Seria I, jucătorii antrenaţi de Constantin Burungiu au cedat, sâmbătă dimineaţă, scor 0:3, în disputa cu CSŞ Blaj, dar aveau asigurată prima poziţie în clasamentul seriei. A urmat, sâmbătă după amiază, semifinala cu Dinamo Bucureşti, în care CVM Tomis a fost depăşită cu scorul de 3:1, astfel că duminică, de la ora 10.00, echipa constănţeană care îşi desfăşoară activitatea la Tulcea va lupta pentru medaliile de bronz, în finala mică.

„Băieţii au luptat, şi-au dorit foarte mult să ajungă în marea finală, dar emoţiile au fost foarte mari. Ne dorim să obţinem medaliile de bronz şi vrem să ne luăm şi revanşa pentru înfrângerea din ultimul meci din Seria I, cu Blajul”, a spus antrenorul Constantin Burungiu.

În finala mare, care va decide noua campioană naţională la minivolei, se vor afla faţă în faţă formaţiile Dinamo Bucureşti şi CSŞ Botoşani, care s-au întâlnit şi în Seria a II-a, iar câştig de cauză a avut echipa botoşăneană.

Citeşte şi:

CVM Tomis, două victorii în prima zi a turneului final al CN de minivolei

CVM Tomis speră într-o clasare pe podium în turneul final al CN de minivolei

CVM Tomis Constanţa, locul 5 la CN de volei rezervat speranţelor12
Pagina a fost generata in 0.2491 secunde