CVM Tomis va întâlni învingătoarea dintre U. Cluj și CSM București

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În sferturile de finală ale Cupei României la volei masculin

CVM Tomis va întâlni învingătoarea dintre U. Cluj și CSM București

Sport 25 Iunie 2015 / 00:00 935 accesări

Marți, când Federația Română de Volei a stabilit programul ediției 2015-2016 a Diviziei A1, s-a tras la sorți și împerecherea din primele două tururi ale Cupei României. Ca și în sezoanele precedente, competiția va debuta cu un prim tur în care se vor întâlni în dublă manşă formaţiile clasate în sezonul trecut pe locurile 5-10 şi noile promovate. Cele patru echipe calificate vor juca în sferturile de finală cu primele patru clasate din campionatul trecut. Învingătoarele din sferturi vor obţine calificarea pentru Final Four.

Club Volei Municipal Tomis Constanța va juca în sferturile de finală cu Universitatea Cluj sau cu CSM Bucureşti, celelalte posibile împerecheri fiind CSVM Zalău cu Unirea Dej sau cu VCM Piatra Neamț, SCM U. Craiova cu Tricolorul LMV Ploiești sau cu Arcada Galaţi și Dinamo București cu Banatul Caransebeș sau cu Știința Explorări Baia Mare. Primele meciuri din Cupa României vor avea loc în luna ianuarie 2016, dat fiind programul foarte condensat al turului de campionat, care a făcut ca în toamnă să nu mai existe date disponibile! Startul de campionat, prevăzut pentru 28 octombrie, face ca reprezentantele României în Cupele Europene să joace câte două meciuri oficiale pe săptămână în lunile noiembrie și decembrie!!!

SPÎNU ȘI LAZA AU FOST CONVOCAȚI LA NAȚIONALA DE SENIORI

La sfârșitul săptămânii trecute, la Craiova, a avut loc reunirea lotului național de seniori al României, care a început pregătirile pentru Liga Europeană 2015. Printre jucătorii convocați de antrenorii Dănuț Pascu și Ovidiu Macarie se numără și doi componenți ai campioanei CVM Tomis Constanța, centrii Andrei Spînu și Andrei Laza. România va susține primele meciuri din această competiție în perioada 10-11 iulie, pe terenul Greciei. Din grupă mai fac parte Belarus, Turcia, Slovenia și Croația.12