CVM Tomis vrea să stopeze seria negativă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Volei (m) / DA1, etapa a 6-a: CVM TOMIS CONSTANȚA - CSM BUCUREȘTI CVM Tomis vrea să stopeze seria negativă
Sport 24 Noiembrie 2015 / 15:09 794 accesări 1 comentariu

Miercuri, în Divizia A1 la volei masculin, este programată etapa a 6-a, prima rundă intermediară din acest campionat. Club Volei Municipal Tomis Constanța, care a fost învinsă de echipele din Craiova și Baia Mare în ultimele două jocuri de campionat, va evolua pe teren propriu, de la ora 20.00, în compania formației CSM București. După cinci etape, Tomis și CSM sunt vecine de clasament: constănțenii ocupă locul 7, cu 8 puncte, iar bucureștenii, cu 6 puncte, îi urmează în ierarhie. Meciul din Sala Sporturilor va fi transmis în direct de Digi Sport 3.

TOMIS VREA TREI PUNCTE MIERCURI

CSM București este o echipă care nu a schimbat prea mulți jucători în vară, însă cei patru care au plecat erau toți titulari: coordonatorul bulgar Dimitrov (plecat în Italia, la Sir Safety Perugia!), universalul Matei, centrul bulgar Vlasev și sârbul Dukić (extremă). În locul lor au venit coordonatorul Sukochev (Australia), universalul Dusharme (SUA, 2,03 m), centrul Dačović (Serbia), extrema Sințov (Moldova, 35 de ani) și... libero-ul Paul-Cristian Cămui, care tocmai terminase junioratul la CVM Tomis Constanța. În cinci etape, CSM a obținut două victorii de trei puncte, însă în meciuri contra unor codașe ale clasamentului, Dinamo și Piatra Neamț. „Cred că suntem favoriți în partida cu CSM. Ne trebuie o victorie de trei puncte și cred că ne stă la îndemână la acest lucru”, afirmă antrenorul principal al echipei constănțene, Martin Stoev.

DESPĂRȚIRE AMIABILĂ ȘI DE RAGIN

După universalul Boyan Yordanov, centrul Ventsislav Ragin este al doilea jucător bulgar care pleacă de la Tomis în timpul sezonului, după ce și-a reziliat contractul cu clubul constănțean pe cale amiabilă. Meciul de sâmbătă, cu Explorări Baia Mare, a reprezentat ultima apariție pentru Ragin în tricoul campioanei României. „Ragin a plecat acasă. Este un jucător străin, dar care nu a reușit să demonstreze că este mai valoros decât Stancu și Laza. Or, clubul nu își permite să plătească un jucător străin care să stea pe banca de rezerve. În plus, el a avut și unele abateri disciplinare. Nu a demonstrat nici o mare motivație de a juca pentru o echipă ca Tomis Constanța, așa că s-a ajuns de comun acord la rezilierea contractului”, a declarat Stoev. Lotul cu care Tomis va aborda întâlnirea cu CSM va cuprinde totuși zece jucători, pentru că juniorul Gavriz se antrenează cu echipa mare. Vologa este în continuare accidentat, ca și cadetul Darlaczi, un alt tânăr voleibalist aflat în vederile antrenorilor Martin Stoev și Radu Began.

Iată și celelalte meciuri programate miercuri în cadrul etapei a 6-a: Universitatea Cluj - Știința Explorări Baia Mare (ora 17.00); AS Volei Club Caransebeș - VCM LPS Piatra Neamț (ora 18.00); Arcada Galați - Dinamo București (ora 18.00); Unirea Dej - SCM U. Craiova (ora 18.00); ACSVM Zalău - Tricolorul LMV Ploiești (18.00).

Clasament: 1. AS Volei Club Caransebeș 12p (setaveraj: 12:5); 2. SCM U. Craiova 12p (15:7); 3. Explorări Baia Mare 11p (13:6); 4. ACSVM Zalău 11p (13:6, punctaveraj inferior); 5. Tricolorul LMV Ploiești 10p (12:6); 6. Arcada Galați 9p (11:9); 7. CVM Tomis Constanța 8p (12:11); 8. CSM București 6p (7:9); 9. Unirea Dej 5p (8:13); 10. Dinamo București 4p (7:12); 11. VCM LPS Piatra Neamț 1p (2:15); 12. U. Cluj 1p (2:15, punctaveraj inferior).

Citește și:

Al doilea eșec în campionat pentru CVM Tomis

CVM Tomis a pierdut în tie-break la Baia Mare

CVM Tomis deplasează la Baia Mare numai zece jucătoriŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1282 secunde