Dacă se va schimba formatul, Halep nu va mai juca în FED Cup

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Dacă se va schimba formatul, Halep nu va mai juca în FED Cup

Sport 25 Iunie 2019 / 14:12 410 accesări
Simona Halep

Simona Halep

Federaţia Internaţională de Tenis intenţionează să modifice formatul FED Cup, la feminin, aşa cum s-a întîmplat şi cu cel de la Cupa Davis, la masculin. „Federaţia Internaţională de Tenis va face o modificare majoră în competiţia feminină FED Cup, care va fi găzduită de un singur oraş”, a anunţat Reuters, care a citat şi declaraţia Simonei Halep, oferită luni, 24 iunie, reporterilor de la Eastbourne: „Iubesc FED Cup şi nu aş schimba asta. Dacă FED Cup se va schimba, nu voi mai juca. Îmi place formatul de acum, iar dacă se va schimba va fi greu, pentru că FED Cup înseamnă să joci şi acasă şi în deplasare. Dacă cei de la ITF mă întreabă, le voi spune părerea mea. Să joci acasă este cel mai frumos sentiment. Am jucat timp de mai mulţi ani în cadrul FED Cup şi cel mai frumos sentiment este acela când joci acasă, cu toţi oamenii care vin să te susţină. Bineînţeles şi în deplasare trebuie să îţi gestionezi emoţiile şi presiunea”.

Astfel, prezenţa tenismenei constănţene Simona Halep la FED Cup depinde de modificările pe care le va face asupra formatului competiţiei forul mondial.

Simona Halep (locul 7 WTA şi cap de serie numpărul 6) va juca marţi, 25 iunie, nu mai devreme de ora 20.00, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Eastbourne, cu Su-Wei Hsieh (Taiwan, locul 29 WTA).

În schimb, Mihaela Buzărnescu (locul 47 WTA), a pierdut luni, cu scorul de 4-6, 4-6, întâlnirea cu letona Jelena Ostapenko (locul 35 WTA), în primul tur la Eastbourne, după o oră şi 32 de minute de joc. Buzărnescu va primi un cec în valoare de 4.205 dolari şi un punct WTA.12
Pagina a fost generata in 0.1978 secunde