Dacă vreme de plajă nu e, este timp de Aeromania!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cer acoperit de acrobații, la Tuzla Dacă vreme de plajă nu e, este timp de Aeromania!
Eveniment 04 Iulie 2015 / 00:00 2214 accesări 3 comentarii

Chiar dacă meteorologii anunță cod galben de ploi pentru sâmbătă, cerul va fi mai zâmbitor ca niciodată deasupra Aeroportului din Tuzla. Asta pentru că are loc cea de-a zecea ediție a celui mai mare miting aviatic de pe litoral - Aeromania. În ciuda prognozelor meteo nefavorabile, la Aeroportul din Tuzla se anunță un spectacol aviatic cum nu s-a mai văzut pe litoral, cu numere speciale de acrobație aeriană, demonstrații de viteză și agilitate, un târg inedit de aviație, concerte rock și expoziții deosebite de aeronave, mașini de epocă și motociclete.

DUBLU SHOW, ÎN AER ȘI LA SOL Spectacolul de pe cer începe de la ora 15.00 și este asigurat de piloți celebri, precum multiplul campion mondial la acrobație aeriană Jurgis  Kayris, Iacării acrobați (Ioan Postolache, Dan Ștefănescu și Dan Conderman), pilotul turc Ali Ozturk, formația John Balon (cu baloane de aer cald) și piloți ai Aeroportului Tuzla, cu aeronave din flota proprie. Iubitorii de acțiune vor avea parte de o demonstrație de viteză și agilitate asigurată de piloții Forțelor Aeriene Române aflați la bordul mai multor avioane supersonice MiG 21 Lancer, aeronave Incaș - BN2A Islander și SuperCub YR-D0028. Simultan, show-ul de la sol e susținut de Mihai Mărgineanu și trupele Taxi, Desant și The R.O.C.K. La lăsarea serii, acrobații experimentați de la Air Bandits (Jurgis Kayris, Ioan Postolache și Dan Ștefănescu) au pregătit „vânătoarea tâlhărească”, un spectacol aviatico-pirotehnic mereu surprinzător. Participarea la toate aceste spectacole este liberă.

TRANSPORT GRATUIT Dacă vreți să ajungeți la show, dar nu aveți cu ce, nu trebuie să vă faceți griji. RATC Constanța a pus la dispoziție trei mijloace de transport care asigură deplasarea gratuită din Constanța la Aeroportul din Tuzla și retur. Autobuzele, marcate cu afișe pe care scrie „Aeromania” sau „Cursă specială”, pleacă din zona Gara Constanța la orele 15.00, 15.30 și 16.00 și din Aeroportul Tuzla la orele 20.00, 20.30 și 21.00. Organizatorii s-au gândit și la cei care au mașină personală și au pregătit două căi de acces și două parcări suplimentare.

AVIOANELE, MAI RAPIDE CA MAȘINA În avanpremiera evenimentului de sâmbătă, joi a avut loc o întrecere de pomină între un bolid de 600 de cai-putere, două avioane ușoare și un elicopter. Mașina a fost condusă de celebrul pilot de curse Titi Aur, copilot fiindu-i cântăreața Loredana Groza. Unul dintre avioane era pilotat de jurnalistul Lucian Mândruță, celălalt avion - de directorul Aeroportului din Tuzla, Adrian Vasilache, iar elicopterul - de unul dintre angajații aeroportului. Cu toate că mașina a avut un start foarte bun, câștigătoare au ieșit tot aeronavele, care au întrecut automobilul la mustață.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1085 secunde