Dan Barna este candidatul USR-PLUS la prezidenţiale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dan Barna este candidatul USR-PLUS la prezidenţiale Dacian Cioloş, validat pentru funcţia de premier
Politică 21 Iulie 2019 / 11:54 214 accesări 0 comentarii

Alianţa USR-PLUS a stabilit, în urma unor negocieri interne, ca Dan Barna să fie candidatul alianţei la prezidenţiale, pentru funcţia de premier fiind validat Dacian Cioloş. Anunţul a fost făcut, duminică, de cei doi lideri ai alianţei 2020.

„Obiectivul nostru este ca eu, în calitate de candidat al alianţei USR-PLUS, să ajung în turul al doilea. Este o probabilitate evidentă că preşedintele Iohannis va fi celălalt candidat din turul al doilea, reprezentantul PNL. Pentru România va fi un semn de mare normalitate şi însănătoşire să aibă opţiunea în turul doi între candidatul PNL şi candidatul USR-PLUS”, a declarat Dan Barna, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dacian Cioloş, validat de alianţa 2020 USR-PLUS pentru funcţia de premier, dacă aceasta va câştiga alegerile, a afirmat că românii vor o schimbare, PSD fiind un partid nedemocratic.

„Românii aşteaptă ca lucrurile să se schimbe în ţară în mod fundamental şi structural, nu doar peticeli pe ici pe colo. Ceea ce se întâmplă şi se va întâmpla în lunile următoare va dovedi românilor că mobilizarea pe care au arătat-o la europarlamentare şi la alegerile din ultimii trei ani de zile produce schimbări şi în politica din România. Există şanse mari ca pentru prima dată în ultimii 15-20 ani să avem în turul doi al alegerilor prezidenţiale candidaţi care provin din forţe democratice, pentru că PSD-ul din păcate nu îl putem considera o forţă democratică, acolo e o forţă de clan unde grupuri de interese acţionează în comun şi au luat ostatici, menţinând zone de sărăcie. Lucrurile acestea trebuie să se termine în România”, a susţinut Dacian Cioloş.

El a adăugat că obiectivul alianţei 2020 este „obţinerea unei majorităţi în Parlament pentru a modifica Constituţia şi pentru a pune în aplicare programul de guvernare”.

Loading...

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1966 secunde