Dan Bitman și Marius Batu cântă pentru copiii cu autism

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Music for autism“ la Constanța

Dan Bitman și Marius Batu cântă pentru copiii cu autism

Divertisment 10 Octombrie 2018 / 12:23 2612 accesări

Campania Music for Autism revine din această toamnă pentru a sărbători 6 ani de zâmbete, lacrimi și bucurie într-o atmosferă deosebită susținută de Dan Bitman și Marius Batu! „Prin acest concert încercăm să aducem un zâmbet, să răscolim amintiri din cele mai frumoase în sufletele celor prezenţi“, anunță organizatorii evenimentului.

Concertul din 25 octombrie va veni în sprijinul campaniei Music for Autism, care are ca scop viitor amenajarea terenurile de sport pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

Campania Music for Autism a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de şase ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.

Scopul campaniei Music for Autism este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: „autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă - contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns“.Detalii se găsesc pe:https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Rezervările pentru concert se pot face la telefon 0730/617.787, iar prețul uni bilet este de 60 lei.12