Dan Panait va îmbrăca tricoul FC Farul şi în sezonul viitor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a

Dan Panait va îmbrăca tricoul FC Farul şi în sezonul viitor

Sport 21 Iulie 2020 / 16:14 730 accesări
Tiberiu Curt, manager FC Farul, şi Dan Panait (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Tiberiu Curt, manager FC Farul, şi Dan Panait (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat marţi, 21 iulie, prelungirea contractului jucătorului Dan Panait pentru încă un sezon. Fundașul stânga în vârstă de 23 de ani a evoluat în 12 partide în sezonul trecut, trecându-și în cont o pasă de gol.

„Sunt foarte bucuros pentru că sunt primit cu brațele deschise. Am fost dorit mult de conducerea clubului și de stafful tehnic și foarte mult și de colegi. Este o perioadă grea din pricina inactivității noastre de până acum, dar suntem bucuroși, avem un elan foarte mare după pauza aceasta în care am stat izolați. Avem poftă de antrenament și de joc. Chinul mai mare este că nu putem sta toți împreună, să ne antrenăm cu toții, și momentan nu știm ce ne rezervă viitorul, când vom juca și când va începe campionatul”, a declarat Dan Panait pentru site-ul oficial al clubului constănţean.

Fundașul „alb-albaștrilor” crede că sezonul următor al eşalonului secund va fi unul spectaculos: „La fel ca și anul trecut, va fi un sezon echilibrat, sigur vor fi multe echipe care-și vor anunța candidatura la promovare, iar asta nu ne face decât bine nouă, jucătorilor, antrenorilor, tuturor. Printre acestea ne numărăm și noi. O să fie o luptă strânsă și cu atât mai frumoasă dacă realizăm obiectivul”.

Dan Panait a transmis şi un scurt mesaj suporterilor farişti: „Să fie în număr cât mai mare, să ne susțină și la bine și la greu. Noi le promitem că vom face tot ce depinde de noi ca să-i facem fericiți!”12
Pagina a fost generata in 0.5471 secunde