Dan Petrescu: E clar că am greşit, i-am cerut scuze lui Hagi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dan Petrescu: E clar că am greşit, i-am cerut scuze lui Hagi

Sport 01 Iunie 2023 / 14:55 1124 accesări

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a recunoscut, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a greşit la finalul meciului pierdut cu Farul Constanţa (scor 1-2) şi a precizat că i-a cerut scuze prietenului său Gheorghe Hagi.

"După meci n-am vorbit pentru că m-am simţit rău. Chiar mi-a fost rău, am avut tensiune mare, şi mi-am dat seama că eu îmi fac rău singur. Sănătatea mea până la urmă e mai importantă. E clar însă că am greşit, mi-am cerut scuze faţă de Hagi şi Iaşko.

I-am sunat personal. E clar că nu trebuia să fac ce am făcut. Am şi circumstanţe, sunt 60 şi ceva de meciuri, nu am primit vreo opt penalty-uri, dar împotriva noastră se dau pe bandă rulantă... deci sunt foarte multe care s-au adunat. Dar nu aveam voie să fac asta. Cer scuze nu numai lui Hagi şi celorlalţi de la Farul, ci tuturor celor care m-au văzut acolo în starea în care eram.

Cel mai supărat am fost când mama mi-a zis: 'Ce faci, mamă, vrei să mori pe teren?'. Săraca, la 80 şi ceva de ani stă să mă vadă pe mine cum îmi dau viaţa pe teren. Asta a fost o greşeală de-a mea. În primul rând trebuie să mă gândesc la sănătatea mea. Dar aşa sunt eu, când pierd uneori îmi pierd controlul. Şi două-trei zile după meci nu-mi place să vorbesc. Regret însă tot ce am făcut.

Am vorbit de trei ori până azi cu Gică. Eu am mai spus, când eram jucători, eu cu Hagi şi Popescu ne înjuram şi ne certam mereu. Nu ne vorbeam poate o zi sau două, după care ne reveneam, pentru că suntem învingători, aşa am fost crescuţi. Şi acum la fel, m-am certat puţin cu el şi gata, se strică o prietenie de-o viaţă cu un meci? Asta e realitatea, aşa am fost noi şi vom fi mereu", aspus Petrescu.


Întrebat dacă în continuare crede că jucătorii echipei Farul şi-au dat "viaţa pe teren" în acel meci, Petrescu a răspuns:

"Fiecare face cum vrea şi joacă cum vrea. E clar că jucătorii de la Farul au făcut meciul vieţii, aşa s-a văzut. Inexplicabil, dar e problema lor. Au venit să câştige, au câştigat, felicitări, dar echipa mea a făcut un joc bun, asta e real. Ei au ajuns de trei ori în careu, au primit două penalty-uri şi au marcat două goluri. Noi am avut foarte multe ocazii, dar fotbalul se joacă pe goluri. Până la urmă, de câte ori n-a câştigat CFR în stilul celor de la Farul din acest meci? Am câştigat şi noi de multe ori. Dar pentru mine e istorie meciul".Ştiri recomandate

12