Dăncilă a semnat eliberarea din funcţie a mai multor secretari de stat ai ALDE

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dăncilă a semnat eliberarea din funcţie a mai multor secretari de stat ai ALDE
Politică 10 Septembrie 2019 / 11:49 193 accesări 0 comentarii
Marius Dumitraşcu (ALDE Gorj), a fost eliberat la cerere din funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei

Marius Dumitraşcu (ALDE Gorj), a fost eliberat la cerere din funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei

Viorica Dăncilă a semnat eliberarea din funcţie a mai multor secretari de stat ai ALDEconform deciziilor publicate în Monitorul Oficial. Cererile de eliberare din funcţii au fost formulate pe 27 august și aprobate de premier luni, 9 septembrie.

În Monitorul Oficial a fost publicată decizia pentru eliberarea, la cerere, a lui Marius Dumitraşcu (ALDE Gorj), din funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei.
Şeful Executivului a mai semnat decizia pentru eliberarea, la cerere, a lui Mihai Huzău (ALDE Satu Mare) din funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul. O altă persoană susţinută în Guvern de ALDE a fost Viorel Timotei Florentie Oprea-Stoian, premierul semnând decizie pentru eliberarea, la cerere, a acestuia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii. Vasile Guşatu (membru ALDE) a fost eliberat din funcţie, la cerere, de către premier, tot luni. Acesta ocupa postul de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră. Nu în ultimul rând, prim-ministrul Viorica Dăncilă a semnat decizie pentru eliberarea, la cerere, a lui Cladiu-Sorin Roşu-Mareş, susţinut de ALDE pentru postul de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, conform Monitorului Oficial.

Pe 26 august, ALDE a decis ieşirea de la guvernare şi alianţa cu Pro România pentru susţinerea candidaturii independente a lui Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale. Singurul ministru care a decis să rămână în funcţie a fost Ramona Mănescu la MAE. Ulterior, aceasta a demisionat din ALDE.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1952 secunde