Dăncilă, hotărâtă să aibă o dezbatere cu Iohannis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Unu la unu“ Dăncilă, hotărâtă să aibă o dezbatere cu Iohannis
Politică 11 Noiembrie 2019 / 20:13 291 accesări 2 comentarii

Viorica Dăncilă a declarat că va trimite luni sau marţi o scrisoare oficială pentru a îl invita pe şeful statului Klaus Iohannis la o dezbatere electorală, în care fiecare să prezinte ce îl recomandă pentru funcţia de Preşedinte al României. „Eu chiar de azi îl invit pe domnul Iohannis la o dezbatere unu la unu, o dezbatere în care în primul rând trebuie să vorbim despre ceea ce am realizat. Domnul Iohannis - cât a realizat din ceea ce a promis, iar eu să spun ce am făcut cât am fost premierul României”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la sediul PSD. Liderul social-democraţilor a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis are obligaţia faţă de români să participe la o dezbatere înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. „Voi face şi un demers oficial. Îi voi adresa o scrisoare oficială domnului Iohannis. Azi (luni - n.r.), mâine (marţi - n.r.) o să trimit şi scrisoarea. Când doreşte dumnealui. E o obligaţie faţă de români. Spunem ceea ce am realizat şi ce ne propunem pentru perioada următoare”, a completat Dăncilă.

Loading...

2 comentarii

PRESEDINTA 08:25:14 / 12 Noiembrie 2019
doamna vasilica

Eu vreau sa o vad pe vasilica cum discuta in germana, fara traducator, cu Merkel, atunci cand va fi presedinta !

WC Johanis .. incapabil să comunice !!!! 06:33:02 / 13 Noiembrie 2019
UN IMPOSTOR PENAL

S-au găndit BASIȘTII JOHANISTII ,Cum sa lase pe Dulapul săsesc , Leneșul, Mutul, Penalul WC JOHANIS sa apară în fața a milioane de românii într-o confruntare ,dialog cu D-na DANCILA ?.. Pai nenorocitul de WC JOHANIS , impostorul WC JOHANIS,este incapabil să comunice în limba română FLUEEENNNT . . Toate mesajele lui electorale le-a citit și pronunțat SACADAT !!!!..ORI ACEST IMPOSTOR ar avea nevoie de minim 2 săptămâni să ne explice tăierile de salarii SI PENSII care ar urma ,cu GUVERNUL MEU 2..!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1406 secunde