Dăncilă îi cere demisia lui Toader, Senatul a suspendat votul pentru moţiune

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dăncilă îi cere demisia lui Toader, Senatul a suspendat votul pentru moţiune Eugen Nicolicea, propus înlocuitor
Politică 17 Aprilie 2019 / 17:21 329 accesări 7 comentarii

Liderii PSD au decis miercuri, în şedinţa CEx, retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, după şedinţa conducerii social-democraţilor. Decizia vine după criticile lui Dragnea adresate lui Toader privind realizarea ordonanţelor pentru modificarea codurilor penale şi contestaţia în anulare. După şedinţa Comitetului Exectutiv, PSD a convocat plenul la Senat pentru votul la moţiunea împotriva ministrului Justiţiei, însă votul a fost între timp amânat.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că va avea o întrevedere cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după anunţul că Partidul Social Democrat i-a retras spriijinul politic pentru funcţia de ministru al Justiţiei.

Senatul amână pentru a patra oară moţiunea simplă împotriva lui Toader

Senatorii nu au mai dezbătut şi votat miercuri moţiunea simplă prin care Opoziţia îi cere demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, preşedintele de şedinţă, Claudiu Manda, anunţând că nu mai este îndeplinit cvorumul.

”Nu mai avem cvorum. Declar şedinţa închisă”, a anunţat preşedintele de şedinţă a Senatului, Claudiu Manda.

La şedinţa de plen în care trebuia să se discute moţiunea simplă a asistat şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat, miercuri, decizia luată în şedinţa PSD de retragere a sprijinului politic pentru Tudorel Toader, anunţând că a fost votată în şedinţă demiterea acestuia şi speră ca decizia să fie dublată de demisie.

"În cadrul CEx de astăzi s-au luat decizii referitor la cele două colege care candidează pentru PE, Plumb şi Intotero, şi un vot - decizie referitor la dl Toader. În urma votului şi a nemulţumirilor manifestate de colegi referitor la dl Toader, nemulţumiri care au avut în vedere acte normative, dar şi aspecte din spaţiul public care nu au fost urmate de o decizie, s-a votat şi adoptat demiterea dl Toader. Eu sper să fie dublată şi de o demisie",a declarat Viorica Dăncilă.

Liderii PSD au decis miercuri, în şedinţa CEx, retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Social democraţii au fost nemulţumiţi de faptul că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu a făcut posibilă aplicarea articolelor din codurile penale care au fost considerate constituţionale.

Loading...

7 comentarii

nicu duru 17:51:03 / 17 Aprilie 2019
Slugile

Slugile la fel ca , cârpele dupa ce sunt folosite sunt aruncate... La fel va pați si slugile de la fițuica Telegraf....Platute suedeze la slugi...

Oligofrenuleeeeee 08:25:46 / 18 Aprilie 2019
Învață să scrii .

FUTUȚI pe MATA n gură de IDIOT.arici PANSAT..Nu te dezici de COMPLICII TORȚIONARULUI COMUNIST AUGUSTIN LAZĂR in frunte cu WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ.. AUGUSTIN LAZĂR , dovedit un nemernic , după ce GDS i-a retras DIPLOMA DE LUPTĂTOR PT DREPTURILE FOȘTILOR DEȚINUȚI POLITICI ...LIBERALII !!!!.. IA-O IN GURĂ...SI învață să scrii ,în morții MATI.

pentru OLIGOFRENULEEE 09:30:40 / 18 Aprilie 2019
Invata sa scrii tu

MATA se scrie "mă-ta" și in mortii MATI se scrie, în "morții mă-tii". Nervosule!

NIKU KURU SĂPUNUL DURU 12:00:55 / 18 Aprilie 2019
...ai "PLATUTELE"

Muiedeze !!!!.. MORȚI MATI de javră johanista

Cu "catrință" fără cratima 12:06:44 / 18 Aprilie 2019
Să-mi Sugeți pula ..

Voi ăștia care - l susțineți pe WC JOHANIS complicele TORȚIONARULUI COMUNIST AUGUSTIN LAZĂR...4 la sută va fi procentul pe care PDL PNL CIUMA NEAGRĂ ȘI Rareș Bogdan îl vor lua la alegerile pt PARLAMENTUL EUROPEAN de luna viitoare ...4 la sută .... PDL PNL CIUMA NEAGRĂ ȘI WC JOHANIS nu sânt PNL..Un LIBERAL ADEVĂRAT NU SUSȚINE ABUZURILE, TORȚIONARII . Să-mi bag pula n moții MATI de javră johanista...(fără " cratiță "l)

nicu duru 13:25:11 / 18 Aprilie 2019
Votaci PiSeDe-isti..

Dupa limbaj se vede nivelul de cultura... Pe astia se bazeaza partidul.. Ei cu furaciunile voi cu linsul....

Uniti 14:14:14 / 18 Aprilie 2019
Pentru nicu duru

Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea care s-a urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia iar HOTII la puscarie unul cate unul...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2199 secunde