Dăncilă: Informația că vineri voi fi chemată la DNA e pe jumătate falsă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dăncilă: Informația că vineri voi fi chemată la DNA e pe jumătate falsă
Politică 21 Noiembrie 2019 / 20:10 523 accesări 4 comentarii

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, joi, că pe data de 15 noiembrie a fost depusă o plângere împotriva ei, iar informaţia că vineri va fi chemată la DNA este „pe jumătate falsă“.

"Informaţia este pe jumătate falsă. Nu este o informaţie falsă. Am spus cu câteva zile înainte că toţi cei care au candidat împotriva lui Klaus Iohannis au avut dosare penale: Victor Ponta - în 2014, Dan Barna - în primul tur şi am văzut că purtătorul de mesaj al lui Iohannis m-a ameninţat la o dezbatere cu procurorii. După turul întâi, pe 15 noiembrie, a fost depusă o plângere împotriva mea. Deci, ceea ce a spus DNA - a spus că nu mă cheamă mâine, dar nu că nu mă va invita luni, marţi sau peste o perioadă de timp", a susţinut Dăncilă, într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că este sigură că în urma acelei plângeri va fi chemată la DNA şi că nu ştie de unde a apărut această informaţie că va fi chemată vineri.

Loading...

4 comentarii

Aștea 07:40:02 / 22 Noiembrie 2019
Vai, vai

Viorico chiriași de la Rahova te așteaptă sa fi alături de fiecare român

Vasilica 08:08:03 / 22 Noiembrie 2019
Saraca

Mie mi-e mila de ea, deoarece chiar nu intelege nimic, saraca !

Nedumerit 08:21:45 / 22 Noiembrie 2019
USR incotro?

Așa stat de drept vrea USR ? Cine sapa groapa altuia cade singur in ea. Ieri au fost Dragnea, Ponta, Tariceanu acum e Barna și oricine nu face drepți un fața dictatorului. O sa vă lăsați lucrați în continuare de lozinci care contrazic orice realitate? Doar sunteți un partid de intelectuali. Chiar nu cred că toți ceilalți sunt penali cu excepția celui care a obținut o casa cu acte false dovedite in instanță. V-a legat cineva la ochi? Barna își poate dovedi nevinovăția doar intr-un stat de drept real, nu unul câte flutura cătușe unuia sau altuia dintre candidați. Chiar daca ar fi nevinovat, acum este vulnerabil adică santajabil de dosare.

Constantean 13:16:09 / 22 Noiembrie 2019
Succes!

Va fi cel mai bun președinte al României, un președinte al tuturor romanilor. O votez cu toată convingerea.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2094 secunde