Dăncilă: Mergem în Parlament. Iohannis a înlocuit rolul de mediator cu cel de sabotor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dăncilă: Mergem în Parlament. Iohannis a înlocuit rolul de mediator cu cel de sabotor
Politică 28 August 2019 / 21:37 1970 accesări 2 comentarii

Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: Mergem în Parlament. Şeful statului a înlocuit funcţia de mediator cu cea de sabotor

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că va merge în Parlament şi va încerca să obţină susţinerea necesară pentru a duce mandatul Guvernului până la capăt. Premierul a adăugat că şeful statului „a înlocuit funcţia de mediator cu partidele politice cu cea de sabotaj”.

„Am urmărit cu profundă dezamăgire spectacolul oferit de candidatul la prezidenţiale, Klaus Iohannis, care din păcate nu şi-a înţeles rolul constituţional nici după 5 ani de ocupare a funcţiei de preşedinte al României. Atitudinea domnului Iohannis nu este deloc surprinzătoare, de doi ani şi jumătate se foloseşte de funcţia pe care o deţine pentru a împiedica, bloca şi critica fără fundament real acest Guvern. Domnul Iohannis a înlocuit datoria constituţională de mediator între partidele politice, cu cea de sabotaj. Preşedintele nu a înţeles nici de această dată câtă nevoie are România de maturitate din partea clasei politice, de stabilitatea instituţiilor statului care trebuie să funcţioneze indiferent de interesul electoral. Este un comportament la fel de imatur şi egoist ca cel al domnului Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, altul blochează numirea miniştrilor”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o declaraţie de presă susţinută, miercuri, la Palatul Victoria.

Premierul a adăugat că va încerca să obţină votul Parlamentului, pentru ca Guvernul să îşi poată duce mandatul până la capăt, pentru că PSD are responsabilitatea continuării programului de guvernare.

„În ciuda tuturor acestor obstacole din ultimele zile şi a tuturor acestor domni cu pretenţii de “bărbaţi de stat” care, din considerente electorale, menţin instabilitate, noi ne vom continua activitatea. Vom merge în Parlament şi vom încerca să obţinem susţinerea necesară pentru a ne duce mandatul până la capăt. Şi spun acest lucru nu pentru că ne ţinem de scaune, aşa cum declară unii, ci pentru că avem o responsabilitate faţă de ţară şi faţă de români, avem responsabilitatea de a ne duce programul de guvernare până la capăt, cum am promis în 2016. Aşa cum am spus de nenumărate ori, mai avem multe lucruri de făcut pentru ţară, nu am avut o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare eficientă”, a completat şeful Executivului.

Loading...

2 comentarii

Trădătorul Nr 1 al României 08:25:07 / 29 August 2019
WC Johanis

EL culege roadele "muncii " lui Petrov.(fostul "președinte al României ).În mandatul lui în 2016 sa SEMNAT PROTOCOLAE SECRETE între SRI ȘI parchetul general .Hell ..wig si TORȚIONARUL FOȘTILOR DEȚINUȚI POLITICI AUGUSTIN LAZĂR au semănat pt ..... Siguranță națională au combaterea terorismului.... Însă rolul acestui protocol a fost ce-l al măciuci politice.Cu care PDL PNL CIUMA ROȘIE să-și distrugă adversarii politici . Pe motiv se siguranță națională s-au făcut cele mai grave ÎNCĂLCĂRII ALE DREPTURILOR OMULUI , ABUZURIi inimaginabilei într-un stat membru UE si NATO.. Toate aceste fărădelegi au avut girul președintelui de....Bloc .. WC.

PSD ȘI ALDE 08:41:25 / 29 August 2019
O GUVERNRE EROICĂ

Cu toată opozită făcută de WC...Un preș care a făcut tot posibilul sa încurce activitatea guvernului României....Un preș TRĂDĂTOR care a spus : GUVERNUL ROMÂNIEI NU ESTE PREGĂTIT SA PREIA PREȘEDINȚIA ROTATIVĂ A UE ". Ar fi trebuit imediat demis ..SI cercetat penal.Guvernul PSD ȘI ALDE având în realitate o conducere EXTRAORDINARĂ A PREȘEDINTEI UE lucru dovedit de discursurile lui JK Junker .Un GUVERN care în NUMAI 3 ani de zile a reușit dublarea salariilor în România.Un guvern care a adus bunăstare românilor..Un GUVERN care a dus economia României pe primul loc în UE..Este făcut de WC unul..."TRĂDĂTOR..SI INCOMPETENT "!!!!!!...SI toate acestea realizării având în spate un preș TRĂDĂTOR sabotor care nu a numit miniștrii in funcții cheie in guvern..Un sabotor care a făcut tot posibilul că PROGRAMUL CU CARE PSD ȘI ALDE AU CÂȘTIGAT ALEGERILE IN 2016 SA NU FIE APLICAT...Pt TOATE astea GUVERNUL ROMÂNIEI Este UNUL Eroic .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.202 secunde