Dăncilă: Nu e benefic ca în timp ce Guvernul e la Bruxelles, în România să se facă circ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dăncilă: Nu e benefic ca în timp ce Guvernul e la Bruxelles, în România să se facă circ
Politică 06 Decembrie 2018 / 01:00 303 accesări 5 comentarii

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că nu i se pare normal sau benefic faptul că exact în timpul în care aproape tot Guvernul se vede cu oficialii de la Bruxelles, în România să se facă atâta "circ", referindu-se la Opoziţia care a încercat să forțeze revocarea conducerii Camerei Deputaţilor.

"Am încercat să am o abordare cât mai neutră, pentru că de fiecare dată am avut acest principiu potrivit căruia lucrurile trebuie rezvolvate în România şi nu trebuie să mergem cu ele la Bruxelles. Nu avem o problemă a majorităţii, dar în acelaşi timp trebuie mai multă responsabilitate din partea celor care s-au implicat în acest joc de teatru din Parlament. Dacă au îmbrăcat haina unor demnitari, trebuie să se comporte ca atare. Nu cred că este normal şi benefic ca în timp ce Guvernul vine la Bruxelles, în România să se facă atâta circ, lucru care a putea influenţa modul de abordare a României. Vorbeam ca toţi să ne implicăm pentru o preşedinţie care să fie apreciată. Tocmai am văzut cum să nu ne comportăm. Trebuie să câştigi încrederea oamenilor, dar nu prin jigniri. Un Guvern îl schimbi când ai majoritate, când ai suport popular. (...) Cred că sunt cei care s-au obişnuit să vină la guvernare fără a avea suportul popular şi acest lucru nu e normal", a afirmat Viorica Dăncilă, într-un interviu acordat miercuri seară la Antena 3.

Loading...

5 comentarii

Ion 08:48:22 / 06 Decembrie 2018
Constanta

Ce semanati aia adunati. Aparati hotii cum crezi ca esti

Circul il face wc Johanis. 09:25:56 / 06 Decembrie 2018
Pdl pnl ciuma neagră

Ciuma neagră, e foarte aproape de țelul ei. PRELUAREA PUTERII CU ORI CE PREȚ. Așa ca oamenii lui traian basescu ,actualmente în pdl pnl ciuma neagră , vor scăpa de DESECRETIZAREA PROTOCOALELOR DINTRE SRI SI DNA, PORTOCALA SI ONEA vor fi declarați EROI !!!!! IAR KOLDEA SI KODRUTA ISI vor "vedea de treabă in continuare" ca si cum nu sa întâmplat nimic. Aaaa , mai e dosarul penal in care KLANUL WC JOHANIS e anchetat pt ......Iar "frumoasa lui soție" va scăpa astfel de audierile de la DNA. ..Legile justiției, cele care au dus la crearea statului mafiot PDL,PNL CIUMA NEAGRĂ , nu vor mai fi schimbate !!!!!...Iar votul va deveni ceva banal asa cum a fost si in comunismul lui Ceausescu, VOT in urma căruia ori ce am vota tot # rezist va câștiga si wc Johanis. ...

nicu ardeleanu 13:25:44 / 06 Decembrie 2018
Guvernul prostilor..

Cel mai incompetent guvern.. O adunatura de hoti si prosti condusa de un penal.. Nu cred ca Romania merita asa ceva.. Iesiti la vot fratilor si votati cu mintea...

nicu duru 13:28:08 / 06 Decembrie 2018
@ Telegraf

Care a fost motivul de ati sters ostarea?? Contine ceva obscen , tendentios sau e atac la persoana???

Niku Ardeleanu 13:47:25 / 06 Decembrie 2018
"guvern de proști "

Da .Ai dreptate . Ăsta e ce-l mai prost guvern !!!!!!...Dovada ?..Pai tu PSD și ALDE ,ce mama dracului a-ți mărit salariile și pensiile românilor ?..Cum de v-ați permis să redeschideți spitalele și școlile pe care guvernul PDL PNL CIUMA NEAGRĂ le-a închis !!!!... Cum și-a permis LIVIU DRAGNEA sa modifice LEGILE JUSTIȚIEI ? ERAU bune alea făcute NOAPTEA CA HOȚI in MANDATUL LUI TRAIAN BĂSESCU !!!!... Cum și-a permis LIVIU DRAGNEA să ducă ECONOMIA ROMÂNIEI PE LOCUL UNU IN UE al doilea an consecutiv ?????..Așa ceva nu se POATE !!!!..De abia aștept că moțiunea de cenzură pusă de PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS să treacă și PSD și ALDE sa plece !!!!!.. Mamă ce bucurie !!!!.Adios Salarii și PENSII mărite (în fiecare an)..Adios creștere economică, ...BUN VENIT AUSTERITATE , ... CRIZĂ .!!!!!....Sa mai spună careva că Orban BEȚIVANUL nu e ce-l mai bun prim ministru ?..Că Turcan și BLAGA nu sânt ce-i mai buni LIDERII ?!!!!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1779 secunde