Dăncilă nu se califică, iar Iohannis se descalifică!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fost ministru ALDE, înainte de turul II: Dăncilă nu se califică, iar Iohannis se descalifică!
Politică 17 Noiembrie 2019 / 19:51 276 accesări 1 comentariu
Vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian

Vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian

Vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian, a afirmat că Viorica Dăncilă nu se califică în turul al doilea al alegerilor pentru funcţia de preşedinte, iar Klaus Iohannis se descalifică din poziţia de şef al statului. „În ce priveşte turul final al calificărilor pentru funcţia de preşedinte, iată care este opinia mea: Viorica Dăncilă nu se califică pentru funcţia de preşedinte, iar Klaus Iohannis se descalifică din funcţia de preşedinte”, a scris Varujan Vosganian, pe Facebook. Votul la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale are loc pe 24 noiembrie. Al doilea tur de scrutin va fi între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Potrivit rezultatelor finale prezentate joi de Biroul Electoral Central (BEC) a obţinut, în primul tur al alegerilor, 37,82%, Viorica Dăncilă - a avut 22,26%, iar Dan Barna - 15,02%. Votarea în ţară are loc duminică, iar în străinătate se va desfăşura de vineri, 22, până duminică, 24 noiembrie.

Loading...

1 comentariu

Stan 20:04:31 / 17 Noiembrie 2019
Zau ? Sa mori tu ?

Parca il vad , a cata oara pe sacalul asta ciumat , numit Vosganian , care a fost uns cu mir , de-a scapat de un dosar penal serios , pentru un mizilic de 600 000 000 de euro ! Coruptie clara si , in mod normal , puscarie ! Acum face , ipochimenul , teorie politica ? Ce jigodie ! Ce marlan ! Ce jegos !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2105 secunde