Dăncilă: Vom încerca să formăm majoritatea. Putem avea un alt premier PSD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dăncilă: Vom încerca să formăm majoritatea. Putem avea un alt premier PSD
Politică 21 Octombrie 2019 / 18:34 1684 accesări 2 comentarii

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că din moment ce şase partide care au votat moţiunea nu pot forma o majoritate parlamentară, PSD-ul va încerca să formeze o majoritate şi să vină cu o propunere de premier, care să formeze un alt guvern.

„În momentul în care şase formaţiuni nu reuşesc să formeze o majoritate, vom încerca să formăm noi o majoritate. Deocamdată suntem în Opoziţie şi îi lăsăm pe cei care au dărâmat acest Guvern să vină cu o soluţie, iar cel care trebuie să regleze această situaţie este Iohannis. Îi vom aştepta şi a doua oară cu Guvernul în Parlament. Pornim de bună credinţă că vor reuşi să creeze o majoritate şi să treacă acest Guvern", a declarat, luni, Viorica Dăncilă.

Preşedintele social-demcoraţilor a adăugat că în PSD există şi alţi colegi care pot prelua funcţia de premier şi că ar putea fi un alt nume desemant pentru Palatul Victoria.

„În PSD sunt mai multe colege şi mai mulți colegi care pot fi premier. Eu am fost premier. Acum, dacă reuşesc să ajung la Palatul Cotroceni, bineînţeles că putem avea un alt nume la Palatul Victoria", a conchis Dăncilă.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2064 secunde