Dănciulescu, prezent la antrenamentul Farului înaintea partidei de miercuri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Dănciulescu, prezent la antrenamentul Farului înaintea partidei de miercuri
Sport 10 Octombrie 2018 / 08:24 1382 accesări 0 comentarii
Ionel Dănciulescu, manager sportiv Farul: „Avem nevoie ca de aer de cele trei puncte”

Ionel Dănciulescu, manager sportiv Farul: „Avem nevoie ca de aer de cele trei puncte”

La ultima şedinţă de pregătire efectuată de jucătorii de la SSC Farul sub comanda antrenorilor Petre Grigoraş şi Marian Dinu înaintea meciului cu Universitatea Cluj, din etapa a 11-a a Ligii 1, care se va disputa miercuri, de la ora 16.00, pe stadionul „Gheorghe Hagi” din strada Primăverii, a fost prezent şi noul manager sportiv al formaţiei constănţene, Ionel Dănciulescu, alături de Ciprian Marica.

„O partidă importantă pentru noi, având în vedere situaţia nu prea bună din clasament, dar cel mai important este că ne întoarcem pe stadionul Farul, casa acestei echipe şi sperăm să vină şi lumea în număr mare la stadion. Să avem o evoluţie bună pentru a ne apropia victoria. Avem nevoie ca de aer de cele trei puncte. Avem încredere în domnul Grigoraş, avem încredere în lotul actual de jucători. Ştim că nu a fost o situaţie prea bună la începutul acestui campionat, dar sperăm să remediem lucrurile pe parcurs. Eu am convingerea că ne vom atinge în mare parte obiectivul, în primul şi în primul rînd să scăpăm de această zonă fierbinte a clasamentului”, a declarat Dănciulescu.

„Eu cred că orice lucru care vine pentru a îmbunătăţi bunul mers al echipei este benefic. Dănciulescu este un nume extrem de cunoscut, nu numai ca fost mare jucător, ca şi conducător, unul care a fost tot timpul alături de antrenori, de echipă. Vine cu o experienţă mare şi sunt convins că ne va ajuta. Îl aştept cu mare drag şi îl vom vedea de acum încolo lângă echipă. Acum să-i spunem bun venit în familia noastră, aici, la Farul, şi aşteptăm să formăm o echipă care să dea rezultate pe termen scurt”, a spus antrenorul Petre Grigoraş.

Citeşte şi

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta lui Ciprian Marica

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3189 secunde