Daniel Dragomir înființează un partid naționalist

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Daniel Dragomir înființează un partid naționalist

Politică 27 August 2018 / 07:27 1940 accesări
Daniel Dragomir: “Acest partid trebuie să fie o mişcare politică naţională, conservatoare, patriotic, bazată pe valorile tradiţionale care au făcut şi au adus România întreagă în anul 2018”

Daniel Dragomir: “Acest partid trebuie să fie o mişcare politică naţională, conservatoare, patriotic, bazată pe valorile tradiţionale care au făcut şi au adus România întreagă în anul 2018”

Fost ofițer SRI și inițiator al Platformei Civice România 3.0 în ianuarie 2018, colonelul Daniel Dragomir, a anunțat duminică, 26 august, prin intermediul unui text postat pe pagina sa de Facebook, că va intra în politică.

“Da. Am hotarât azi să intru în politică și am decis să punem rânduială în țară!, scria, ieri, de acum deja politicianul Daniel Dragomir.

Invitat duminică seară în emisiunea Controverse, realizată la B1 TV de Andrei Bădin, Daniel Dragomir a declarat că va înfiinţa un partid pe structura Iniţiativei Civice România 3.0, cu care se va afla în opoziţie cu toate partidele politice, inclusiv coaliţia PSD-ALDE. Dragomir spune că e nevoie de o mişcare politică nouă, pentru că astăzi „lipseşte speranţa”.

„Pentru că astăzi, din tot ce am văzut, lipseşte speranţa şi avem de-a face cu o clasă politică uzurpată de statul paralel şi de o clasă politică - în cea mai mare parte a ei - care nu şi-a respectat datoria faţă de România. (...) Am anunţat că intru în politică pentru că eu simt că e datoria mea să fac lucrul acesta. (...) Vom iniţia o mişcare politică nouă pe structura România 3.0 şi ne vom afla în opoziţie cu toate celelalte partide politice. Ca să eliminăm discuţia „omul lui Dragnea, omul lui Tăriceanu”. Vom fi în opoziţie şi cu PSD şi cu ALDE. Acest partid trebuie să fie o mişcare politică naţională, patriotică, conservatoare, bazată pe valorile tradiţionale care au făcut şi au adus România întreagă în anul 2018”, a declarat Daniel Dragomir, la B1TV.

Acesta a mai spus că formaţiunea politică pe care o va înfiinţa „este o mişcare pro-americană şi pro-atlantistă”.

Depun plângere împotriva lui Cioloş şi a lui Prună. Au încălcat drepturile dând Ordonanţa 6

Dragomir a mai declarat că săptămâna aceasta va depune o plângere penală împotriva fostului ministru al Justiţiei, Raluca Prună, şi a fostului premier Dacian Cioloş, deoarece ei sunt răspunzători pentru Ordonanţa 6/2016, cea care a stat la baza protocolului PG-SRI.

„Ultimul protocol e urmare a ordonanţei dată de doamna Prună, Ordonanţa 6/2016. Aici eu introduc un alt termen - doamna Prună şi domnul Cioloş sunt, după părerea mea, doi infractori. Această ordonanţă adaugă şi modifică legea de funcţionare a SRI, Legea 14/1992 - printr-o ordonanţă de urgenţă, ei modifică o lege de funcţionare a unui SRI precăzut constituţional. Au făcut acest lucru ilegal. Luni, marţi vom depune o plângere penală împotriva domnului Cioloş şi a doamnei Prună, care trebuie să răspundă, pentru că au încălcat drepturile şi libertăţile cetăţenilor dând această ordonanţă şi transfomând SRI prin ordonanţă (...) Ei, în plin scandal, au decis, ca şi cum am da noi o ordonanţă de tipul: Mergeţi la Canal. Au zis că SRI poate face acte de cercetare penală”, a declarat Daniel Dragomir, la B1TV.

Ordonanţa de urgenţă nr. 6/2016 privind unele măsuri pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică dispuse în procesul penal a intrat în vigoare în perioada Guvernului premierului Dacian Cioloş, fiind contrasemnată de Raluca Prună, ministru al Justiţiei la acea vreme.12
Pagina a fost generata in 0.1976 secunde