Daniel Iancu & Costel Pătrășcan: UMOR cântat și caricaturizat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Daniel Iancu & Costel Pătrășcan: UMOR cântat și caricaturizat!

Divertisment 18 August 2017 / 10:04 1257 accesări

Este un concept neconvențional, inedit, cu mare impact la public, un spectacol la care se râde non-stop și în urma căruia spectatorul pleacă cu "ceva" acasă. Este un spectacol de atitudine care abordează teme care ne frământă pe toți, tratate într-un limbaj universal: umorul. Nu sunt folosite cuvinte vulgare! Când? Sâmbătă, 26 august, ora 22:30, la Folk Fest Remember Costinești.

Câteva cuvinte despre Daniel Iancu... - Dacă este s-o cităm pe gazetara Loreta Popa, putem spune că "umorul lui Daniel Iancu este recunoscut și, cu siguranță, este cel mai apropiat de forma de protest în rândul folkistilor de astăzi". El este creatorul cântecelor Vine valu' și-mi ia calu', Ofițerul Radu sau Patria. De 3 ani are un nou copil: Ilva Fest!

Dar și câteva cuvinte despre Costel Pătrășcan... Cum remarcă - de data aceasta criticul Alex Ștefănescu - "dracul însuși ar deveni agreabil dacă s-ar lăsa desenat de Costel Pătrășcan”... Caricaturist la Academia Cațavencu, Adevărul, Plai cu boi, Evenimentul zilei, Cotidianul, România literară, peste 40 de premii internaționale. De 12 ani se ocupă de Salonul internațional de caricatură de la Brăila. La Costinești va fi o videoproiecție de caricatură comentată, în mai multe reprize, în care Costel Pătrășcan va prezenta pe un ecran ceva, va spune altceva, iar publicul va întelege cu totul altceva... Asta ca să fie foarte clar! După care Daniel Iancu va prelua temele importante tratate grafic și le va duce, de data asta muzical, mai departe până ce publicul va râde cu gura până la urechi...12