Daniel Iancu și Costel Pătrășcan duc umorul în Norvegia, de Ziua Națională

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Daniel Iancu și Costel Pătrășcan duc umorul în Norvegia, de Ziua Națională

Divertisment 30 Noiembrie 2018 / 16:20 545 accesări

Treci mâine prin NORVEGIA? Ai avea niște avantaje: 1. În Norvegia, toți prizonierii au internet în celulă. 2. Publici cărți? Ești sprijinit de Guvern, acesta cumpără 1000 de exemplare și le distribuie bibliotecilor. 3. Jumătate din mașinile din Norvegia sunt electrice sau hibride. 4. Costel Pătrășcan & Daniel Iancu au mâine show la #Bergen.

Daniel Iancu (n. 16 mai 1962, Ploiești) este un inginer și cântăreț român de folk. A devenit celebru în anul 2004 când a lansat piesa Vine valu' îmi ia calu’. In 1986, a absolvit cursurile facultății de Utilaj Petrolier din cadrul Universității de Petrol și Gaze – Ploiești. Lucrează în domeniul petrolier ca inginer de foraj dirijat. În prezent locuiește în orașul Ovidiu, lângă Constanța.

Costel Pătrășcan este unul dintre cei mai buni artisti caricaturisti ai Romaniei. Mintea ascutită a lui Costel Pătrășcan reușește atât de bine să observe problemele societății încât îșii lasă fanii mereu mască. Este cel mai viralizat caricaturist roman pe social media.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1867 secunde