Danny Masterson, arestat pentru trei violuri. Actorul riscă minimum 45 de ani de închisoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Danny Masterson, arestat pentru trei violuri. Actorul riscă minimum 45 de ani de închisoare

Externe 18 Iunie 2020 / 13:43 1086 accesări

Actorul Danny Masterson, cunoscut pentru rolul său din serialul “That ’70s Show”, este cercetat pentru trei capete de acuzare de viol, a anunțat miercuri procurorul districtului din Los Angeles, Jackie Lacey, scrie CNN.

Masterson a fost arestat miercuri și eliberat pe o cauțiune de 3,3 milioane de dolari, conform informațiilor disponibile pe site-ul departamentului de poliție din Los Angeles.

Masterson este acuzat de violarea a trei femei în incidente separate care au avut loc între 2001 și 2003.

Audirea în fața judecătorilor este programată pentru 18 septembrie.

Într-o declarație pentru CNN, avocatul lui Masterson, Tom Mesereau, a declarat: „Domnul Masterson este nevinovat și suntem siguri că va fi exonerat atunci când toate probele vor ieși la iveală și martorii vor avea ocazia să depună mărturie”.

Avocatul a mai menționat: „Evident, domnul Masterson și soția sa sunt într-un șoc complet, considerând că aceste acuzații vechi de aproape 20 de ani se soldează brusc cu o condamnare, dar atât el cât și familia lui sunt liniștiți acum știind că în final adevărul va ieși la iveală. Oamenii care îl cunosc pe domnul Masterson îi cunosc caracterul și știu că afirmațiile sunt false”.

Autoritățile spun că Masterson este acuzat că a violat o femeie de 23 de ani în perioada ianuarie-decembrie 2001. De asemenea, el ar fi violat o femeie de 28 de ani în aprilie 2003 și o femeie de 23 de ani între octombrie și decembrie a acelui an, potrivit comunicatului de presă.

Toate presupusele fapte au avut loc la casa de la Masterson din Hollywood Hills, au spus autoritățile.

Procurorul adjunct al districtului Reinhold Mueller, din cadrul Diviziei Crimelor Sexuale, urmărește cazul.

Dacă este condamnat, Masterson se confruntă cu o posibilă pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare.

Taguri articol


12