Darius Vâlcov a picat testul poligraf

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Darius Vâlcov a picat testul poligraf
Eveniment 21 Mai 2015 / 20:12 276 accesări 1 comentariu

Fostul ministru al Finanțelor Darius Vâlcov a fost supus testului poligraf în timpul anchetei DNA, însă a picat testul atunci când a negat că ar fi primit mită de la omul de afaceri Theodor Berna. În rechizitoriul prin care Darius Vâlcov a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență se arată că acesta a solicitat anchetatorilor să fie examinat cu tehnica poligraf. La toate aceste întrebări, Darius Vâlcov a răspuns "Nu", însă aceste răspunsuri "au provocat modificări specifice comportamentului simulat". Și Minel Prina, actualul primar al municipiului Slatina, a solicitat un test poligraf, însă s-a răzgândit pe motiv că specialistul criminalist din cadrul IGPR nu ar fi unul independent și, pe cale de consecință, lipsit de obiectivitate.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Grecu 23:35:00 / 21 Mai 2015
Vanzatori de tara !

a refuzat sa mai indatoreze tara la FMI si voi slugi ale strainilor l-ati pagat in puscarie sa nu ajunga cumva Prim Ministru ! Rusine !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1998 secunde