Dăruim pentru că iubim!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dăruim pentru că iubim!

Social 12 Noiembrie 2018 / 22:37 2184 accesări

Viața începe sau se termină la spital. Copiii noștri trăiesc sau mor într-o unitate medicală. Depinde de fiecare dintre noi să ofere şansa unei vieţi frumoase, să își îndeplinească visurile, să își facă un viitor și să ne ajute să construim împreună un prezent mai bun.

Fiecare copil are drepturi egale, dar acest principiu esential al vieții nu poate fi garantat fără a beneficia de asistenţă medicală şi dotări la standarde europene în unităţile spitaliceşti de stat. Aceşti copii se nasc din start fără a le fi respectat un drept fundamental: DREPTUL LA VIAȚĂ!

Noi, elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale nr.8 din Constanța ne unim forțele să facem ceva pentru toți copiii: să le dăm dreptul de a se naște și de a trăi! De aceea, ne-am propus să contribuim la modernizarea și dotarea secției de terapie intensivă pentru nou-născuți și prematuri a Spitalului Județean Constanța prin organizarea unui spectacol caritabil în care elevii noștri împreună cu talentații copii de la cercurile artistice ale Palatului Copiilor își vor arăta măiestria pe scena acestuia, joi, 22 noiembrie începând cu orele 15.00.

Alege să faci parte din echipa noastră alături de care se află și Asociația ”Dăruiește aripi” și să contribui la un viitor mai bun al copiilor constănțeni!

Alege să dăruiești viața!

Fondurile se pot depune numerar în urna specială de la Școala Gimnazială nr.8 din Constanța sau în contul asociației cu mențiunea: ”Eveniment școala 8”.

Titular cont: Asociația DĂRUIEȘTE ARIPI

Cod fiscal: 31482767COD BIC/SWIFT: BTRLRO22

IBAN LEI: RO 70 BTRL RON CRT 020 750 3901

IBAN EURO: RO 20 BTRL EUR CRT 020 750 3901

Banca: BANCA TRANSILVANIA, sucursala CONSTANȚA12
Pagina a fost generata in 0.1382 secunde