Daruri pentru copiii spitalizați

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Daruri pentru copiii spitalizați
Social 07 Decembrie 2017 / 16:26 439 accesări 1 comentariu

Vineri, 8 decembrie 2017, la ora 14.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și reprezentanți ai Asociației Elevilor Seminarului Teologic „Cuv. Dionisie Exiguul” din Constanța vor dărui 100 de pachete copiilor internați în secția Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) „Sfântul Apostol Andrei” Constanța (b-dul Tomis, nr. 145). Elevii seminariști au organizat o colectă și, la sfatul medicilor, au cumpărat cadouri: dulciuri și jucării pentru copiii care nu au împlinit un an și dulciuri și fructe pentru copiii mai mari de un an. Deoarece activitatea este închinată Crăciunului, pe holul secției Pediatrie Corul Seminarului va interpreta un concert de colinde prin care vor vesti Nașterea Mântuitorului.

1 comentariu

Om 09:54:07 / 08 Decembrie 2017
Da, foarte frumos !

Așa da, tot timpul să facă și să facem unii pentru alții, oamenii au nevoie de ajutor tot timpul, darurile trebuiesc făcute tot anul, nu trebuiesc făcute doar în luna decembrie și pe urmă la anul și la mulți ani........ , cei care primesc să dea și ei din ce primesc, că trebuie să urmăm sfaturile celor înțelepți "dar din dar se face raiul" și "dăruind vei dobândi".........

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3661 secunde