Daum şi Burleanu au discutat despre rezilierea contractului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Daum şi Burleanu au discutat despre rezilierea contractului
Sport 14 Septembrie 2017 / 10:53 228 accesări 0 comentarii
Christoph Daum nu a reuşit să califice România la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Rusia, din 2018

Christoph Daum nu a reuşit să califice România la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Rusia, din 2018

Plecarea germanului Christoph Daum din funcţia de selecţioner al reprezentativei de fotbal a României este tot mai aproape. Daum a revenit miercuri în România şi a purtat o discuţie cu Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei României de Fotbal, privind rezilierea contractului. Daum a declarat că întrevederea cu Burleanu a avut loc miercuri seară, iar acum se aşteaptă decizia Comitetului Executiv al FRF în ceea ce priveşte rezilierea contractului.

Daum a afirmat pentru presa din Germania că decizia finală va fi anunţată joi, după ce membrii Comitetului Executiv vor fi informaţi. „Acum membrii Comitetului Executiv trebuie să fie informaţi. Sunt 14 membri care trebuie să fie informaţi, e nevoie şi de confirmarea lor, care e de aşteptat să vină în cursul zilei de joi”, a spus Daum pentru publicaţia germană rp-online.de. Favorit pentru a prelua postul de selecţioner este Cosmin Contra, dar mai sunt vehiculate şi variantele Mircea Rednic sau Dan Petrescu.

Christoph Daum a preluat echipa naţională de fotbal a României în luna iulie a anului trecut, însă cu două etape înainte de finalul preliminariilor pentru turneul final al Campionatului Mondial din Rusia, din 2018, tricolorii se află pe locul 4 în Grupa E, cu 9 puncte, fără nicio şansă de a mai prinde barajul. Daum a obţinut doar două victorii în această grupă, ambele cu Armenia, 5-0 (în deplasare) şi 1-0 (pe teren propriu), trei rezultate de egalitate 1-1 (pe teren propriu) cu Muntenegru, 0-0 (în deplasare) cu Kazakhstan şi 0-0 (pe teren propriu) cu Danemarca, şi a suferit trei înfrângeri, două cu Polonia, 0-3 (pe teren propriu) şi 1-3 (în deplasare), şi una cu Muntenegru, 0-1 (în deplasare). România mai are de jucat în preliminarii cu Kazakhstan (la Ploieşti, la 5 octombrie, de la ora 21.45) şi cu Danemarca (la Copenhaga, la 8 octombrie, de la ora 19.00).

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3776 secunde