De când începe ridicarea mașinilor parcate aiurea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De când începe ridicarea mașinilor parcate aiurea
Administrație 10 Februarie 2019 / 17:48 1971 accesări 1 comentariu

Atenție, constănțeni! Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate începând cu luna martie a acestui an. Autovehiculele care staționează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL. Mașinile vor fi depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman nr. 1 și se vor afla în paza operatorului, până la momentul eliberării. Paza acestui dispozitiv se realizează atât cu agenți cât și prin intermediul camerelor de supraveghere video. Vor fi ridicate mașinile aflate pe carosabil, acolo unde staționarea este interzisă prin lege, cele parcate pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, mașinile de pe spații verzi, din parcuri și din locurile unde sunt montate pavele, dar și mașinile aflate în parcările cu plată, pentru care nu s-a achitat contravaloarea taxei aferente. De asemenea, vor fi ridicate mașinile aflate în locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap. Conducătorii auto își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Loading...

1 comentariu

Zău 11:01:45 / 22 Februarie 2019
Așa că !?

Aiurea sunt conducători locali, ca să nu spunem, că la fel sunt și restul conducătorilor României, așa că despre ce vorbim, vorbim despre mașini parcate la întâmplare / aiurea, oamenii timp de mulți ani, au avut de luat un exemplu de la conducătorii lor, mai bine spus, că românii, nu au avut de luat nici un exemplu bun și demn de urmat, așa că, românii fac ce au făcut și ce fac conducătorii : hoție, furăciune, amantlâcuri, desfrâu, curvie, jaf, se omoară la propriu și la figurat, se împușcă unii pe alții, jigniri, certuri politice mai precis spală rufele politice în public și asta pe banii noștri / tuturor românilor, încasează salarii uriașe și câte două feluri de pensii : de pe urma salariului obținut de pe urma / spatele oamenilor care muncesc din greu și ei, politicienii merg la muncă de luni și până miercuri / joi, după care pleacă de unde au venit, după cum am spus, politicienii mai încasează un fel de pensie, pensii speciale, fapt ce în nici într-o altă țară, așa ceva nu se întâmplă, dar fosta ministreasă a muncii și protecției sociale, vasilescu lia olguța și-a permis să facă pentru că, cu mintea ei megalomană, a făcut așa ceva, după cum vedem, că tocmai cei care au primit asemenea drepturi bănești uriașe, s-au opus la noua învestitură, la numirea în funcția de ministru al dezvoltării, pentru că, pe noi, marea majoritate a românilor, ne-a pedeapsit / ne pedepsește, cu "darul" sărăcia, Dumnezeu, nu doarme și nici nu întârzie, în sensul, că pe vasilescu lia olguța, a pedepsit-o cu rușinea, că Johannis kw, i-a respins numirea la cele două cereri de numire în funcția de ministru al : transporturilor și dezvoltării, Dumnezeu pedepsește : batjocura și bajocorirea oamenilor !?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2253 secunde