De ce divorțează Robert De Niro după 21 de ani de mariaj

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De ce divorțează Robert De Niro după 21 de ani de mariaj
Monden 21 Noiembrie 2018 / 14:11 1257 accesări 0 comentarii

Actorul american Robert De Niro şi soţia sa, actriţa şi cântăreaţa Grace Hightower, divorţează după 21 de ani de căsnicie, a anunţat publicaţia People, citând surse anonime.

Robert De Niro, în vârstă de 75 de ani, şi Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani, s-au separat de mai mult timp, potrivit The Hollywood Reporter, People şi TMZ.com.

Starul filmului "Taurul furios/ Raging Bull" şi Hightower s-au căsătorit în 1997 şi au împreună doi copii.

Acesta a fost cel de-al doilea mariaj al actorului american, care este cunoscut pentru discreţia privind viaţa personală.

Nu acelaşi lucru se întâmplă în viaţa sa publică, De Niro fiind cunoscut ca un critic acerb al preşedintelui american Donald Trump.

De altfel, în luna octombrie, un pachet cu un dispozitiv explozibil a fost trimis la unul dintre restaurantele actorului, situat în New York. Între timp, un bărbat din Florida a fost arestat în acest caz și urmează să fie judecat.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, mai ales în regia lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1364 secunde