De ce este mai avantajos să alegi un credit rapid de la un IFN și nu varianta amanet

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

De ce este mai avantajos să alegi un credit rapid de la un IFN și nu varianta amanet

Lifestyle 05 Februarie 2021 / 20:01 396 accesări

Se întâmplă în viața de zi cu zi să ai nevoie urgentă de o sumă de bani, dincolo de bugetul tău disponibil pe moment. Poate fi vorba de rezolvarea unei probleme sau de satisfacerea unei dorințe. Sau poate pur și simplu profiți de o ofertă promoțională pentru un produs de folosință îndelungată pe care ți-l dorești de mult timp. Dacă nu mai poți aștepta până la ziua de salariu sau dacă nu vrei ca acea cheltuială să aibă un impact major de moment în planificarea bugetului tău, opțiunea cea mai bună este un împrumut pe termen scurt.

Prima idee și cea mai la îndemână ar fi să apelezi la o casă de amanet. Însă există și o variantă mai avantajoasă: alegerea unui credit rapid pana la salariu, de la un IFN. Deci, tot o institutie financiara nebancara, la fel ca si o casa de amanet. Insa sistemul este mai apropiat de cel de la banca, doar ca ai mai putina birocratie si primesti banii super repede.

De ce credit rapid și nu varianta amanet?

Există multe avantaje pentru a alege un împrumut rapid de la o instituție de creditare de tip IFN. În primul rând, nu ai nevoie de o garanție constând în bunuri. Deci este comod și mai puțin stresant. Nu riști să pierzi un bun cu valoare mare și eventual cu valoare pe plan personal, cum ar fi niște bijuterii legate de momente dragi din viața ta.

Un alt motiv pentru care să alegi credit rapid în lei: ai un cost fix, onest comunicat, convenabil pentru termenul dorit de tine. Totul este foarte flexibil. De ce lei și nu valută? Pentru a nu avea și un risc valutar la pachet, pentru a nu te uita mereu și de curs bnr online. În lei, știi cât primești, știi cât trebuie să returnezi. Fix!

Dacă alegi credit rapid, poți returna banii în săptămâni sau luni, stabilind de la început dobânda și costul total (DAE), fără să fii stresat de nevoia de a rambursa în termen foarte scurt (contractele de la casele de amanet sunt de obicei pe termen de zile sau săptămâni).

Comod, totul chiar de acasă

Poți obține creditul de acasă, fără să fie nevoie să te deplasezi. Cel mai simplu este să faci totul online, solicitând pe internet un astfel de credit de nevoi personale. Comunicarea va fi simplă, tot online și la telefon. Poți să primești banii în cont și la fel îi returnezi prin transfer bancar sau alte variante de plată foarte comode, nu mai ai grija unui management al cashului în mediul offline.

Pentru că vorbim despre credite pe internet, totul este în avantajul clientului: poți compara ofertele IFN-urilor, ceea ce nu poți face în cazul caselor de amanet (ar fi dificil să compari costurile, să te deplasezi la mai multe unități). Analizezi online toate condițiile, ești mai bine informat când alegi o variantă de creditare online, un credit rapid de la un IFN.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1862 secunde