De ce PSD nu vrea prezență mare la urne și cum poate fi învins

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PSD se simte încolțit și recurge la războiul politic dus cu arme murdare De ce PSD nu vrea prezență mare la urne și cum poate fi învins
Politică 15 Mai 2019 / 15:53 697 accesări 12 comentarii

Partidul de guvernământ a intrat în panică cu numai două săptămâni înainte de alegeri. Fotografia de moment din sondaje, dar și realitatea din teren, au determinat partidul lui Liviu Dragnea să își mute discursul public într-o zonă a delirului, minciunilor și luptei cu arme murdare. Obiectivul? Inundarea spațiului public cu pericole inventate astfel încât mobilizarea celor anti-PSD să scadă iar prezența la vot pe 26 mai să fie redusă. Antidotul? O mobilizare cât mai mare la vot pe 26 mai, pentru alegerile europarlamentare și referendum, astfel încât PSD să primească ce merită:scoaterea de pescena politică și de la guvernare.

Lipsa de scrupule a PSD

Summitul UE organizat de președintele Iohannis și PNL la Sibiu, care a adus 26 de șefi de stat și guvern din UE în România, a fost declicul pentru PSD și Liviu Dragnea. Pentru a acoperi rușinea de a fi expus public drept un renegat al Europei, PSD a luat decizia de a organiza simultan un miting la Iași. Aici au fost întâmpinați de protestatari care nu au mai putut fi acoperiți de muzica de pe scenă. Scenele de acest tip au curs și ulterior. Răspunsul lui Liviu Dragnea? “Derbedei cu ochii injectați, drogați, bătăuși” sunt cei care au stricat “armonia” aparițiilor publice ale PSD. Jignirile aruncate public despre oameni de bună credință cărora le-au ajuns cei mai bine de doi ani cu PSD sunt doar primul pas din răspunsul ticluit de Liviu Dragnea. A urmat intervenția ministrului de interne, Carmen Dan, care a spus răspicat că cei care participă la contra-manifestații vor fi anchetați penal și vor răspunde în fața legii. Nu este prima oară în istoria lungă a PSD când instituțiile statului sunt folosite drep tinstituții ale unui PSD represiv. Dar faptul că această posibilitate a fost emisă public arată cât de disperați sunt cei de la PSD și că nimic nu îi oprește în această campanie electorală.

PSD miroase pericolul reprezentat de Iohannis și PNL

Iritarea extremă și disperarea atinse de PSD sunt vizibile în fiecare zi. Confruntați cu adevărul și realitățile din viața românilor, liderii PSD răspund cu țâfnă sau direct cu minciuni. Poate cel mai tare îi doare pe PSD-iști când li se demonstrează că românii au pierdut bani prin creșterile de prețuri și inflație provocată cu intenție. Sau când aud că nimeni în Europa nu mai vrea să audă de PSD, că sunt renegați de propria familie politică europeană. Aceste dovezi clare îi fac pe cei de la PSD să reacționeze virulent și violent, precum niște animale încolțite.

Viitorul PSD și al țării se decide pe 26 mai

PSD știe foarte bine că ziua de 26 mai este extrem de importantă pentru viitorul său mai ales că va fi semnalul pentru alegerile prezidențiale din acest an și cele locale de anul viitor.

Pe 26 mai, românii sunt chemați să voteze și la referendumul despre justiție convocat de președintele Iohannis. Un referendum justificat de asaltul necontenit și neobosit dus de liderul PSD și toate Guvernele sale obediente împotriva unei justiții drepte și corecte având drept unic obiectiv scăparea infractorului cocoțat în vârful României, Liviu Dragnea.

Validarea referendumului convocat de președintele României ar fi o lovitură imensă pentru PSD. Iar plasarea PSD mai jos de locul întâi la alegerile europarlamentare ar scoate complet partidul lui Liviu Dragnea din ring.

Din toate aceste motive este important ca fiecare român să meargă la vot. Pericolul mare este ca sondajele de opinie să demobilizeze. Pentru a opri PSD este nevoie ca toți românii să înțeleagă că trebuie să meargă la urne pentru referendum și europarlamentare pe 26 mai! Cu o prezență mică la urne, PSD va continua să se comporte precum vătaful României. Cu o prezență mare la vot, România își recapătă demnitatea și șansa la un viitor! (P)

La comanda PNL, cod unic mandatar financiar 41190007

Loading...

12 comentarii

nicu duru 18:07:22 / 15 Mai 2019
Schimbare de macaz???

Vad ca nu mai scrie nicaeri publicitate.... Patroni penali sunt in sau in drum spre celula... Oare se gândesc slugile sa schimbe orientarea ????? Zau ca ma mira articolul...

Fara HOTIE ajungem departe! 21:09:30 / 15 Mai 2019
Pentru nicu duru

Politicienii unei tari sunt oglinda poporului. Noi suntem principalii vinovati, noi i-am votat sau nu ne-am prezentat la vot, noi le-am inghitit minciunile si hotiile lor. Noi suntem cei care ne lasam manipulati de ei. De ce platim noi fara a avea vreo vina datoriile facute si furate de toti hotii mana in mana cu hotii din politica???????? Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

DA. HOTII la puscarie nu in fruntea tarii 21:10:32 / 15 Mai 2019
Pentru Fara HOTIE ajungem departe!

Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

TANTIAGLAIA 07:11:49 / 16 Mai 2019
Pentru nicu duru

" La comanda PNL, cod unic mandatar financiar 41190007" - este articol platit iar institutia de presa este obligata sa publice , conform regulilor /legii din campaniile electorale . Deci , nicio mirare !

Altă Dezinformăre johanista 12:39:03 / 16 Mai 2019
SĂPUNUL duru SCLAV PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS

Câtă IDIOȚENIE SI FRUSTRARE pe acest TARDATOR WC JOHANIS.... Românii nu vor vota în. Veci cu un părtid MAFIOT precum PDL PNL CIUMA ROȘIE.. Românii nu vor uiat că PDL PNL CIUMA ROȘIE le-a tăiat salarii SI pensii ..a închis spitale si scolii...A DISTRUS economia României iar JUSTIȚIA a fost acaparată de foștii SECURIȘTII prim PROTOCOALE SECRETE INTERZISE prin lege .. UNUIREA dintre PDL SI PNL a DISTRUS MARELE PARTID ISTORIC PNL. Când acest PARTID LIBERAL ADEVĂRAT nu va mai avea în rândurile sale BASIȘTII ÎMPUȚIȚI că BLAGA SI gașca mafiotă PDL l...SI se vor unifica cu ALDE a lui Tăriceanu , Atunci vor AVEA prima șansă..EU voi vota cu doua mânii cu un partid liberal adevărat care lupta pentru drepturile ai LIBERTĂȚILE FUNDAMENTALE ALE ROMÂNILOR...Un partid LIBERAL care pună MONARHIA singură soluție la salvarea ROMÂNIEI....Acel partid liberal ii aștept !!!!

SĂPUNUL duru 12:48:03 / 16 Mai 2019
SCLAV PDL PNL CIUMA ROȘIE

PDL PNL CIUMA ROȘIE nu e PARTID LIBERAL ..Un LIBERAL ADEVĂRAT NU SUSȚINE ABUZURILE DIN JUSTIȚIE...Un liberal adevărat susține MONARHIA...Un LIBERAL ADEVĂRAT nu are discursul lui wc Johanis sau Orban SICĂ MANDOLINA BEȚIVANUL PENAL...Un LIBERAL ADEVĂRAT nu îndemna la haos la revolta împotriva umui GUVERN ALES LEGITIM...WC JOHANIS NU E LIBERAL...A DEZBINAT ACEST POPOR CUM NU AU REUȘIT NIMENI IN ISTORIA ROMÂNIEI ..

Referendum: fara HOTIE si HOTI in fruntea tarii. Votam DA 13:24:13 / 16 Mai 2019
Pentru Altă Dezinformăre johanista

Bine ne-a mai potcovit DEMOCRATIA ASTA ORIGINALA! Toti HOTII sau strans gramada si-si zic acum partie politice, Fura toti pa rupte si-si fac propriile LEGI sa fure si mai mult, sa nu pateasca nimc, nici ce-a furat sa dea inapoi si nici puscarie sa nu faca! Pai d’asta l-am impuscat pe Ceausescu, cine l-a impuscat, ca romanii ca si acum gramada de prosti manipulati, mintititi si dezinformati! Capetele de acuzare la condamnarea la moarte a familiei Ceausescu le traim acum din plin si le simtim pana la os dar ce sa vezi! Hotii, autentici de data asta, nu facatura din ’89, cand pe loc, in cinci zile Ceausescu a fost judecat, condamnat, executat. Acum plimba dosarele cu ani, dau legi numai pentru hoti si ne rad in nas de prosti ce suntem! Si suntem…prostii prostilor. In loc sa-i luam cu parul ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si nu mai avem timp sa reactiona. Ne batem noi intre noi in loc sa ne unim si sa scapam de HOTII care ne sug si sangele din noi!

Fara HOTIE ajungem departe! Votam ,, DA " pe 26 13:32:17 / 16 Mai 2019
Pentru Referendum: fara HOTIE si HOTI in fruntea tarii. Votam DA

In istoria Romaniei, au mai fost borfasi la conducere, dar parck astia de-acum, doi condamnati penali, DRACnea si valcov care fac legi cum sa nu pateasca si sa nu piarda HOTII nimic, niciodata n-a fost!.Ne-a dat Dumnezeu escrocii si criminalii pe care ai avem astazi, ca sa realizam ce crima odioasa s-a facut in 1989 prin asasinarea lui Ceausescu,un om simplu dar care scosese Romania din evul mediu.Ceausescu ne-a lasat o Romanie ''la cheie''cu tot ce aveam nevoie,o forta economica si oameni educati. Ce-avem acum, vedem cu totii si ne ingrozim! Spre ce ne indreptam? Istoria se repeta si un nou partid de patrioti trebuie sa apara candva,poate peste multi ani sau mai curand,cine stie.

Dracnea își va dovedi nevinovăția 14:36:05 / 16 Mai 2019
Atunci să-mi Sugeți....

JOHANISTI ÎMPUȚIȚI... Aveți in cap atâta minte cât am eu in PLA...Un grup de PENALII ?...Care PENALI ? PONTA ...CP TĂRICEANU....Nu și-a cerut scuze WC JOHANIS nici unuia dintre cei doi... Da EL WC JOHANIS nu e PENAL... SOȚIA LUI HOAȚĂ IN MINIJUP nu e penală ?.. Amândoi au FURAT cu ACTE FALSE case...Sa dovedit în instanță..Că WC JOHANIS e PENAL... Trebuie sa restituie statului român peste 300 de mii de euro ...Nu o face..... S-au SEMNAT PROTOCOLAE SECRETE INTERZISE prin lege...Care au dat FOȘTILOR SECURIȘTII să facă anchete în locul procurorilor....Sa dovedit că WC JOHANIS este COMPLICE AL TORȚIONARILOR FOȘTILOR DEȚINUȚI POLITICI... AUGUSTIN LAZĂR..Nu va spune nimic .?...Ce specialiști în JUSTIȚIE au DEVENIT BASIȘTII JOHANISTI împuțiții ..Da nu văd parul din ochii lor !!!!

Fara HOTIE si HOTII care conduc acum RO. eram departe! 21:57:16 / 16 Mai 2019
Pentru Dracnea își va dovedi nevinovăția

PSD-ALDE nu mai pot invoca legitimitatea alegerilor cat timp nimic din ceea ce au promis nu pun in practica, in timp ce singura lor preocupare este sa distruga Justitia, ceea ce nu au spus in campanie, deci nu a fost mandatat de electorat. Grupul de penali care conduce Romania va incerca sa demonizeze Europa si sa ne indeparteze de ea. Ajutat de instrumentele sale de propaganda DCNEWS, antenna 3 Romania Tv,,etc, va minti si va manipula, asa cum a manipulat in privinta acordului primit de Tudorel Toader de la Comisia de la Venetia in privinta OUG 92. Indiferent ce vor inventa, indiferent ce vor toca, adevarul este ca Parlamentul European, Comisia Europeana, UE in ansamblul sau si Comisia de la Venetia pun la colt Guvernul Romaniei pentru a proteja Romania de actiunile ticaloase ale acestuia. Nu Romania este vizata, ci cei care o conduc.

Fara HOTIE ajungem departe! 22:47:50 / 16 Mai 2019
Pentru Dracnea își va dovedi nevinovăția

Politicienii unei tari sunt oglinda poporului. Noi suntem principalii vinovati, noi i-am votat sau nu ne-am prezentat la vot, noi le-am inghitit minciunile si hotiile lor. Noi suntem cei care ne lasam manipulati de ei. De ce platim noi fara a avea vreo vina datoriile facute si furate de toti hotii mana in mana cu hotii din politica???????? Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

Relu 21:13:11 / 17 Mai 2019
Pai cum ?

Fara penali in functii publice ! Fara analfabeti si analfabete , fara pitipoance , fatalai , haimanale , cretini , bulangii , boschetari , jighimele , marlani si jegosi de la partidele creponate PSD-ALDE , in nicio functie din statul roman . Ai dreaku de sinistrati si de tristi , sa se duca de-a dura pe carici , ca se uita ca boii in teava ...

Răspunde | Raportează | | |+13

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1822 secunde