De ce refuză Iohannis dezbaterile cu Dăncilă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De ce refuză Iohannis dezbaterile cu Dăncilă
Politică 11 Noiembrie 2019 / 20:24 494 accesări 2 comentarii

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, întrebat luni cum răspunde scrisorii şi invitaţiei la o dezbatere electorală transmisă de Viorica Dăncilă, că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul al doilea al prezidenţialelor.

„Da, sigur. Vedeţi încearcă PSD să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum, urmează să discut şi cu colegii şi colegele de campanie, eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”, a afirmat Klaus Iohannis, înainte de a participa la o întâlnire cu liberalii la sediul PNL.

Reacţia şefului statului vine după ce Lia Olguţa Vasilescu, şeful de campanie al PSD, a transmis, luni, o scrisoare către Dan Motreanu, şeful de campanie al PNL, în care Viorica Dăncilă îl invită la cel puţin două dezbateri pe Klaus Iohannis.

Loading...

2 comentarii

VASILE 09:17:13 / 12 Noiembrie 2019
DISCUTII

IOHANIS A DORMIT LINISTIT 5 ANI ! NU ARE REALIZARI DE NICI-UN FEL ! 5 ANI A TIPAT CAT LA-U TINUT PLAMANII JOS PSD SI ATAT ! PSD-UL NU A FACUT NIMIC ! SPUNE ROMANILOR CE AI FACUT TU ? !

Pt Vasile 11:44:17 / 12 Noiembrie 2019
Nu poate spune !!!!!

Nu poate spune WC JOHANIS ce a făcut bine pt poporul român !!!!..Cauza ? Păi are grave probleme de comunicare in limba română.. I-ar trebui vreo două săptămâni să poată explica NIMICUL pe care la realizat...Da totuși are o realizare foarte MARE !!!!..Aceea că în mandatul lui de DICATOR s-au SEMNAT PROTOCOLAE SECRETE INTERZISE prin lege ÎNTRE SRI ȘI JUSTIȚIE !!!!!!.....Că in mandatul s-au de DICATOR s-au FĂCUT cele mai grave ÎNCĂLCĂRII ALE DREPTURILOR OMULUI de către PROCURORII bandiții ai DNA gen Portokala !!!!..A reușit deasemenea sa dezbine poporul român cum nu a făcut-o NIMENI istoria României !!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1672 secunde