De ce va este frică, domnule președinte?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă al deputatului PSD George Vișan De ce va este frică, domnule președinte?
Politică 16 Octombrie 2019 / 19:47 560 accesări 2 comentarii

“Indiferența în politică o decontează cetățenii, ura cultivată în societate tot cetățenii o decontează. Cine împrăștie vânt, culege furtună. Din păcate pentru români, această furtună a început și are un nume - Klaus Iohannis. Îmi lasă impresia că așa a fost dintotdeauna, un arlechin dezechilibrat pe sârma unei disperări, pe coloana vertebrală a românilor. Măcar dacă Iohannis și-ar fi urât românii ar fi fost altceva. În fond, ne putem aștepta ca președintele tuturor românilor Klaus Iohannis să ia calea lui Caragiale și să se refugieze în Germania, sătul de românii pe care nu-i înțelege nici astăzi. Până atunci, cetățenii români pot să-i arate că nu așteaptă ziua decontării, ci vor să meargă la vot, ca să pună în loc un președinte care nu fuge de responsabilitate și nici nu se ascunde în spatele unor laboratoare electorale.

După cum bine observăm astăzi, contracandidații de pe scena politică înscriși în această cursă electorală nu sunt preocupati de problemele românilor. De binele lor. Pentru ei contează o Românie care trece prin stomac și nu o țară pe care o lăsăm moștenire generațiilor viitoare. Vor ca ura să dezbine, vor ca ura să dividă! Asta îsi doresc și asta au plănuit în acele laboratoare de care vă vorbeam. Mă uit la toți acești concurenți, că nu le pot spune candidați, și văd în spatele lor o Românie fără valori morale. Asta e România care va veni odată cu ei, o Românie fară principii, fără perspectivă. Sunt lipsiți de scrupule așa cum sunt lipsiți de orice sentiment românesc. Și știți ceva? Indiferent de ceea ce își doresc, noi, PSD, vom rămâne să apăram România tuturor românilor! Ne vom lupta așa cum am făcut-o întotdeauna pentru apărarea democrației! Pentru că suntem pentru o Românie a tuturor! Și mă mai întreb de ce vă este frică de PSD, domnule președinte? Cu frica păzești pepenii, nu principiile.

Așadar, de ce vă este frică? Încerc un răspuns, căci este de datoria noastră să spunem adevărul - Pentru că nu ați fost președintele tuturor românilor! Păreți mai mult președintele pepenilor. Și nici nu mai puteți să ajungeți din nou președintele românilor din moment ce vă apărați pepiniera cu atâta frică! Pentru asta ne luptăm! Pentru toți românii! Pentru asta vă este frică! Pentru că nu ati fost președintele tuturor românilor! Vă mai spun azi că adevărul dăinuie și nu dispare cum dispăreau postările dumneavoastră de pe facebook când era o campanie pentru Dislike? Nouă nu ne este frică! Indiferent cât de grele sunt vremurile, vom câștiga! Vom fi de partea adevărului, singurul care dăinuie alături de aliații săi - principiile, domnule președinte! Pentru că suntem de partea binelui!

Pentru România! Constanța Învinge!”Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1954 secunde